WATCHLIST

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου “πρόδωσε” τη νέα της εκπομπή

Πολλά ακούστηκαν για το τηλεοπτικό μέλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά και τη συμμετοχή της στο Survivor. O ΣΚΑΙ κατάλαβε πως η παρουσιάστρια έχει «ρεύμα» κι εκείνη δεν έχασε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το rebranding της ώστε να διεκδικήσει μία εκπομπή.

Η Κωνσταντίνα βρέθηκε στο live του ημιτελικού του Survivor και όταν ο Σάκης Τανιμανίδης τη ρώτησε τι θα κάνει επαγγελματικά τη νέα σεζόν εκείνη είπε πως υπάρχουν σκέψεις και γίνονται συζητήσεις. Δεν ήθελε και πολύ βέβαια για να κάνει την αποκάλυψη.

Λίγο νωρίτερα ο παρουσιαστής είχε σηκώσει τον Νικόλα Αγόρου για να σχολιάσει τις στιλιστικές επιλογές του. Πάει το μαγιό, πάει και το μουστάκι. Με αφορμή αυτό η Κωνσταντίνα είπε: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Σίγουρα ο Νικόλας, his style rocks.»

Αφού η Ευαγγελία Αραβανή -που ήταν η παρουσιάστρια του ”My style rocks”- έχει ενταχθεί στο δυναμικό του Epsilon η θέση της κεντρικής παρουσιάστριας έμεινε κενή. Με δεδομένο ότι τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν έχουν ήδη κυκλοφορήσει η Κωνσταντίνα θα επιστρέψει στην τηλεόραση τη νέα σεζόν.