WATCHLIST

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ούτε style, ούτε rocks την επόμενη σεζόν

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δε θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στην παρουσίαση του ''My Style Rocks''. Το πιο πιθανό είναι να μείνει και εκτός ΣΚΑΪ με το OPEN, που εμφανιζόταν ως διεκδικητής της, να αρνείται κάθε ενδιαφέρον για την μετεγγραφή της.

«Έχουν αλλάξει οι ισορροπίες στις σχέσεις ανάμεσα στο κανάλι και την Acun Medya, λόγω των χαμηλότερων ποσοστών τηλεθέασης και ο σταθμός θέλει να έχει λόγο. Θα επανεξεταστούν όλοι οι παρουσιαστές».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη πρόσθεσε «Ο Acun δεν έχει καμία σκασίλα για την Κωνσταντίνα, όπως καταλαβαίνω. Η Acun Medya και ο ΣΚΑΪ συμφώνησαν από κοινού να φρεσκάρουν τα πρόσωπα γενικά και επειδή ο ΣΚΑΪ δεν τρελαινόταν να έχει την Κωνσταντίνα στο δυναμικό του, αποφάσισαν ότι και αυτό ήταν ένα πόστο που καλό θα είναι να φρεσκαριστεί, να αλλάξει.»

 

«Ο ντόρος που συνέβη για το αν υπάρχει κάτι μεταξύ της Κωνσταντίνας και του Acun δεν της βγήκε σε καλό. Της γύρισε μπούμερανγκ. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και ότι δεν το διέψευδε δεν της έκανε καλό. Ήταν κάτι που λειτούργησε αρνητικά στη φήμη της και στη σχέση της με το κανάλι» ανέφερε ο Άρης Καβατζίκης.

Υπενθυμίζεται ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στο τιμόνι του ”My Style Rocks” στα πλαίσια συμφωνίας με τον Acun Ilicali για τη συμμετοχή στο Survivor.

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/konstantinaspyropoulou/