WATCHLIST

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαντά για την απόλυση του σκηνοθέτη στο My Style Rocks

NDP Photo Agency

Είναι γνωστό πως εδώ και μία εβδομάδα ο σκηνοθέτης του My Style Rocks απομακρύνθηκε και αντικαταστάθηκε. Πολλοί έσπευσαν να χρεώσουν αυτή την απόλυση στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σκεπτόμενοι το παρελθόν της στον Alpha.

Οι δημοσιογράφοι τη συνάντησαν στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης  «Οι Μάγισσες της Σμύρνης» και τη ρώτησαν για την απόλυση αλλά και για το αν εκείνη έχει κάποια εμπλοκή.

«Με έχει κουράσει όλο αυτό και νομίζω και εσάς θα σας έχει κουράσει. Δεν είμαι εδώ ούτε για να προσλαμβάνω ούτε για να απολύω. Αλλιώς να βάλουμε “Προσλήψεις – Απολύσεις Κωνσταντίνα Σπυροπούλου”. Δεν είναι δικά μου θέματα, είναι μια ολόκληρη παραγωγή. Δεν μπορώ να κάνω όλα αυτά, σε όλα τα κανάλια εγώ» δήλωσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Τσουρός όταν βρισκόταν στο Πρωινό του ΑΝΤ1 είχε μιλήσει πολύ ανοιχτά για την περίοδο της Κωνσταντίνας στον Alpha, όσο εκείνη διαγωνιζόταν στο Survivor.

«Χαιρόταν ο κόσμος επειδή την έβλεπε να κυλιέται στις λάσπες. Ο κόσμος ήθελε να την έχει μέσα για να κάθεται να γελάει. Τι καθαγιάστηκε; Είδαν το καλό πρόσωπο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου; Απλά δεν μπορούσε να απολύσει κανέναν στο Survivor, για αυτό. Για εμένα ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ταλαιπωρήσει τόσους εργαζόμενους και έχουν μιλήσει τόσοι άνθρωποι και έχουν πει μας έχει διώξει από την εκπομπή και στο Survivor να πάει και να το παίξει αγία, αυτό το πράγμα δεν φεύγει. Στην πιάτσα είμαστε ξέρουμε. Επειδή φοβόντουσαν να μιλήσουν, σημαίνει ότι δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί; Μα, κάνετε παιδιά ότι δεν ξέρετε.»

Ενώ στην ίδια εκπομπή λίγο καιρό αργότερα ο Κώστας Τσουρός και η Κλεοπάτρα Πατλάκη είχαν αναφερθεί ξανά στη συμπεριφορά της παρουσιάστριας αλλά στους ανθρώπους που έχασαν τη δουλειά τους εξαιτίας της.

Κώστας Τσουρός: «Ακριβώς Κωνσταντίνα μου, ο φακός δεν μπορεί να ξεγελάσει, αυτό λέμε όλοι. Δεν καταλαβαίνει τι λέει, λέει άλλα από εδώ, άλλα από εκεί. Ο κόσμος δεν ξέρει και δεν πιστεύει τι είχε γίνει. Επιτρέψτε μας, επειδή εμείς είμαστε σε αυτόν τον χώρο κι επειδή δεκάδες συνάδελφοί μας βρέθηκαν χωρίς δουλειά εξαιτίας της, γι’ αυτό λέμε και αυτά που λέμε. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει αυτό και νομίζετε ότι έχουμε εμπάθεια. Δεν έχουμε εμπάθεια, απλά δεν ξεχνάμε. Δεν μπορεί να ξεχάσουμε το παρελθόν».

Κλεοπάτρα Πατλάκη: «Όταν έμπαινε με τον σκύλο της και έλεγε στον παραγωγό πήγαινε τον σκύλο βόλτα, όταν χρησιμοποιούσε τους ανθρώπους ως υπηρέτες, δεν είναι κατεστημένο. Ένας άνθρωπος κρίνεται από το πώς αντιδρά όταν από τα χαμηλά βρίσκεται στα ψηλά. Την περίοδο που ήταν στα ψηλά δεν έδειξε και τον καλύτερο χαρακτήρα, δεν ήταν ψέματα όλα αυτά που γράφτηκαν και ειπώθηκαν και ήταν χειρότερη η αλήθεια.

Γιατί να μη μοιράσεις λίγο από το χρυσό καναβούρι που τρως και στους υπόλοιπους; Ανασφάλεια μπορεί να είχε, αλλά όταν την πληρώνουνε τόσοι άνθρωποι δεν είναι ανασφάλεια, είναι σκληρότητα. Ο ίδιος άνθρωπος ήταν η Κωνσταντίνα με εξουσία, ο ίδιος άνθρωπος είναι η Κωνσταντίνα τώρα που προσπαθεί να χτίσει ένα άλλο προφίλ. Να της συγχωρήσουμε το παρελθόν, αλλά όχι να το ξεχάσουμε, ούτε να το δικαιολογήσουμε όταν βρέθηκαν άνθρωποι χωρίς δουλειά, να κλαίνε νυχθημερόν και να λένε πώς θα πάω σήμερα στη δουλειά».

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency