NEXT TOP MODEL

Η “εκδίκηση” της Ιωάννας Μπέλλα: Κόπηκε από το Next Top Model αλλά κέρδισε τα Καλλιστεία

ΝDP Photo Agency 

Μετά από 8 χρόνια απουσίας από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, τα Καλλιστεία έκαναν comeback, αυτή τη φορά μέσα από την συχνότητα του Μακεδονία TV. Και η αλήθεια είναι πως η φράση «Σα να μην πέρασε μία μέρα» κολλάει γάντι. Στο τιμόνι της παρουσίασης η Νικολέττα Ράλλη, η οποία προσπάθησε με το νάζι και το ταμπεραμένο της να σώσει τα τεχνικά προβλήματα.

Και πάμε στις υποψήφιες. Τα φετινά Καλλιστεία είχαν άρωμα Next Top Model, μιας και όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις ήταν οι υποψήφιες που είχαν λάβει μέρος και στο Greece’s Next Top Model. Ποιες είναι αυτές; Η Ιωάννα Μπέλλα, η Κατερίνα Ζάννα Μπρεντάκη και η Ηρώ Δημητροπούλου.

H εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο λένε και μάλλον έχουν δίκιο. Η Ιωάννα Μπέλλα που κόπηκε από το GNTM λόγω πλαστικών επεμβάσεων και σχολιάστηκε πολύ αρνητικά από την Βίκυ Καγιά και τον Δημήτρη Σκουλό, τελικά κατέκτησε τον τίτλο της ομορφότερης Ελληνίδας για το 2018, παίρνοντας το εισιτήριο για να μας εκπροσωπήσει στον διεθνή διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στην Ταΐλάνδη. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Star Hellas 2018 η @bella_ioanna !!! #starhellas2018 #Maktv #makedoniatv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μακεδονία TV (@makedoniatv) στις

 

«Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία και θα το ξαναέκανα. Οι ερωτήσεις ήταν το μεγαλύτερο άγχος μου. Μου δόθηκε μια ευκαιρία όπως δόθηκε σε όλες τις κοπέλες», δήλωσε η Ιωάννα μετά τη στέψη της.

Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία.

 

Κεντρική φωτογραφία: ΝDP Photo Agency