WATCHLIST

Πώς είναι σήμερα η Γκαμπριέλα και ο Ιόλαος των θρυλικών σειρών των 90’s

Ξέρεις τη Ζήνα και τον Ηρακλή καλά, τους έμαθες κάποια στιγμή ένα μακρινό μεσημέρι στο Star όπου προβάλλονταν οι σειρές Xena: Warrior Princess και Hercules: The Legendary Journeys. Και σίγουρα χάρηκες όταν πριν από λίγους μήνες σου θυμίσαμε τι κάνουν σήμερα οι Lucy Lawless και ο Kevin Sorbo που υποδύονταν αυτές τις μυθικές προσωπικότητες της μικρής οθόνης. Αλλά τι θα ήταν η Ζήνα χωρίς τη Γκαμπριέλα και τι ο Ηρακλής χωρίς τον Ιόλαο; Τίποτα δεν θα ήταν ή έστω πολύ λιγότερα. Και σήμερα θα ψάξουμε να βρούμε που είναι αυτά τα τόσο οικεία μας δευτεραγωνιστικά πρόσωπα στο παρόν.

Η Renne O’ Connor, η Γκαμπριέλα είναι σήμερα 47 ετών. Η ηθοποιός ξεκίνησε την πορεία της διαφορετικά αφού αρχικά εμφανίστηκε στο δεύτερο μέρος της σειράς Ηρακλής υποδυόμενος τη Διηάνειρα αλλά οι παραγωγοί την πρόσεξαν και είπαν να την εισάγουν στο cast της σειράς Ζήνα για να παίξει την αιώνια σύντροφο της ηρωίδας τη Γκαμπριέλα.

Η Renee παντρεύτηκε το 2000 τον Steve Muir και έγινε για πρώτη φορά μαμά έναν χρόνο αργότερα. Απέκτησε ένα ακόμα παιδί, ένα κορίτσι το 2005 από την σχέση της με τον ηθοποιό Jed Sura. Μπορεί να μην εμφανίζεται πια συχνά στη μικρή οθόνη αλλά παίζει στο θέατρο. Φέτος συμμετέχει στην παράσταση On Clover Road σε θέατρο του Λος Άντζελες και παρακάτω μπορείς να δεις φωτογραφίες που έχει μοιραστεί στο Instagram της.

Με την Ζήνα. Ω, ναι! Αυτή είναι η Lucy Lawless σήμερα.

 

 

Ο Michael Hurst, ο γνωστός σε όλους μας Ιόλαος είναι πλέον 61 ετών. Ο ρόλος του στη σειρά Ηρακλής ήταν μάλλον και για εκείνον το peak της καριέρας του καθώς έκτοτε δεν έχει κάνει κάποια αξιοσημείωτη εμφάνιση ως ηθοποιός. Περισσότερο ασχολείται με την σκηνοθεσία ενώ έχει κερδίσει το βραβείο Laurete από το Arts Foundation of New Zealand, την πατρίδα του στην οποία ακόμα κατοικεί. Επίσης παίζει κι εκείνος στο θέατρο και λαμβάνει διθυραμβικές κριτικές.

O Michael Hurst είναι παντρεμένος από το 1988 με τη Jennifer Ward Lealand, επίσης ηθοποιό της Νέας Ζηλανδίας. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους τον Jack και τον Cameron.

Όσο για την εμφάνισή του Michael Hurst είναι αρκετά αλλαγμένη όπως θα δεις πιο κάτω.