WATCHLIST

Η πρώτη αντίδραση του Αρναούτογλου για την αποχώρηση Κανάκη και η εσπευσμένη πρεμιέρα του The 2Night Show

NDP Photo Agency

Ο Αντώνης Κανάκης μετά από 21 χρόνια βρίσκεται εκτός ΑΝΤ1. Μία απόφαση που έγινε γνωστή με μία ανακοίνωση του παρουσιαστή και την αντίδραση του σταθμού λίγα λεπτά αργότερα. Ο Μιχάλης Πλεμμένος του Happy Day συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος έκανε το πρώτο σχόλιο για αυτή την αποχώρηση.

«Είναι στενάχωρο καθετί που συμβαίνει όταν λύεται μια συνεργασία τόσων χρόνων. Εμένα, πραγματικά, μου φάνηκε πάρα πολύ παράξενο. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον Αντώνη και ό,τι πρόβλημα επαγγελματικό είχαμε το λύναμε ή γράφοντας ένα μήνυμα ή ένα e-mail, από τότε που δεν κάνουμε τόση παρέα όση κάναμε πριν. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί του. Σίγουρα πολύ στενάχωρο όταν μία συνεργασία λύνεται μετά από 21 χρόνια. Δεν είχα ποτέ κανέναν διαξιφισμό, καμιά διαμάχη με τον Αντώνη. Πάντα ό,τι είχαμε να λύσουμε, το λύναμε μεταξύ μας.»

Οι πληροφορίες στην έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν ήθελαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να βγαίνει στον αέρα το δεύτερο μισό. «Είμαστε ακόμα σε συνομιλίες» ανέφερε ο παρουσιαστής με το ρεπορτάζ της Σταματίνας Τσιμτσιλή να μαρτυρά μία επίσπευση. «Το ”The 2Night Show” επιστρέφει σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency