GREY'S ANATOMY

Grey’s Anatomy: Ο George και η Cristina επιστρέφουν στη σειρά με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο

Μακάρι να μπορούσα να σου πω ότι η Cristina Yang επιστρέφει πανηγυρικά στο 'Grey Sloan Memorial Hospital' για να αναλάβει το ρόλο της Δ/ντριας του Καρδιοθωρακικού Τμήματος του νοσοκομείου και ότι ο George O'Malley δεν πέθανε ποτέ και πως είχε γίνει κάποιο τραγικό μπέρδεμα με το θύμα του ατυχήματος. ΜΑΚΑΡΙ, αλλά μιλάμε για το ''Grey's Anatomy'', που μπορεί να εμφανίζει χαμένες αδερφές και παιδιά από το πουθενά, αλλά δεν ανασταίνει νεκρούς χαρακτήρες- τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

Το αγαπημένο μας ”Grey’s Anatomy”, λοιπόν, μπαίνει στη λίστα με τις μακροβιότερες σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης καθώς το 7ο επεισόδιο της 14ης σεζόν είναι το 300ο της σειράς! Ω, ναι. Έχουμε δει μέχρι στιγμής 299 επεισόδια γεμάτα δραματικές ιατρικές και προσωπικές ιστορίες και ΠΟΛΛΟΥΣ θανάτους αγαπημένων μας χαρακτήρων.

Στο promo βίντεο που ανέβασε ο Justin Chamber (Alex Karev) στο twitter όμως παρατηρήσαμε κάτι που μας ενθουσίασε και μας γέμισε νοσταλγία· υπό τους ήχους του ”Chasing Cars” των Snow Patrol, το τραγούδι που έγινε συνώνυμο της σειράς, βλέπουμε τον Alex και την Meredith να κοιτάνε έντονα δύο ασθενείς γιατί τους θύμιζαν τον George και την Cristina.

”Βλέπεις ό,τι βλέπω; Είναι ο George και η Cristina” λέει η Meredith στον Alex και δεν στο κρύβω, ότι για λίγο πίστεψα πως όντως θα τους δω μπροστά μου, γιατί κακά τα ψέμματα ΛΕΙΠΟΥΝ. Καλοί οι νέοι χαρακτήρες, αλλά σαν το αρχικό cast δεν θα είναι ποτέ.

To επεισόδιο λέγεται “Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story”, που είναι μια αναφορά στο musical ”Hamilton”, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν θα βιώσουμε άλλο ένα μαρτυρικό επεισόδιο- musical, όπως εκείνο με το ατύχημα της Callie Torres.