WATCHLIST

Gossip Girl: Επιστρέφει η σειρά που σημάδεψε τη νιότη μας, με νέους χαρακτήρες

AP Photo/The CW, KC Bailey

Αν ανήκεις κι εσύ στις ορκισμένες θαυμάστριες της σειράς "Gossip Girl", αυτά τα νέα θα σου δώσουν μεγάλη χαρά. Μπορεί να μη δούμε την Blake Lively, τη Leighton Meester και την υπόλοιπη παλιοπαρέα, διότι είναι πια 30something, αλλά ακούγεται ότι θα δούμε τη νέα γενιά των πλουσιόπαιδων της Νέας Υόρκης, 7 χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης μας σειράς.

 

Δες κι αυτό: Emmy Awards 2019: Η λίστα με τις υποψηφιότητες και το ρεκόρ του “Game of Thrones”

Θα δούμε πώς έχει επηρεαστεί η ζωή όλων από τα social media, γιατί μην ξεχνάς ότι το Gossip Girl ζούσε σε λίγο πιο αθώες εποχές. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν θα προσεγγίσουν το κουτσομπολιό και τους εφήβους με χαλαρό τρόπο ή αν θα μπουν πιο βαθιά στα θέματα του bullying και στο τι μπορεί να προκαλέσει η διάδοση μίας φήμης στον ψυχισμό ενός μαθητή.

 

Η καινούρια εκδοχή θα μεταδοθεί μέσω μίας νέας υπηρεσίας του HBO, το HBO Max. Θα παραμείνουν στο τιμόνι οι αρχικοί παραγωγοί Josh Schwartz και Stephanie Savage, καθώς και ο δημιουργός του original concept, Joashua Safran. Δεν έχουν υπάρξει ακόμα ανακοινώσεις για το ποιο θα είναι το cast της σειράς, ούτε για το αν θα κάνουν cameo οι ηθοποιοί, με τους οποίους αγαπήσαμε το Gossip Girl. Το ελπίζουμε όμως αν και ο καθένας έχεις πάρει το δρόμο του και κάνει διαφορετικές επιλογές. (Μην ξεχνάς τον ρόλο του Penn Badgley στο “You”).

 

Όπως ελπίζουμε να δούμε αντίστοιχα (ή και καλύτερα) outfits, υπέροχα spots της Νέας Υόρκης και μία λιγότερο επιφανειακή προσέγγιση στις εφηβικές σχέσεις και τα κοινωνικά θέματα.

Αλλάζουν οι καιροί, αλλάζουν και τα concepts. Μέχρι τότε, ξαναθυμήσου το φινάλε της σειράς με το γάμο της Serena και του Dan.

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/The CW, KC Bailey