WATCHLIST

Το πρόσωπο που μετέφερε σε Λιάγκα- Αρναούτογλου ότι ο Κανάκης τους “έκοψε” τις εκπομπές μόλις αποκαλύφθηκε

ndp

Αποκαλύψεις επεφύλασσε η συνέντευξη του Κώστα Τσουρού στην «Φωλιά των Κου Κου» για το παρασκήνιο πίσω από τη διακοπή των εκπομπών των Γιώργου Λιάγκα και Γρηγόρη Αρναούτογλου και το πώς έμαθαν ότι ο Αντώνης Κανάκης ήταν «υπεύθυνος» γι' αυτές τις αποφάσεις. Ο Κώστας Τσουρός έχοντας πλέον αλλάξει τηλεοπτική στέγη -ανήκει πλέον στο δυναμικό του Alpha- αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την αλλαγή.

«Ναι μεν ήμουν έξι χρόνια στον ΑΝΤ1 που πραγματικά τον θεωρούσα σπίτι μου, αλλά ήρθε κάποια στιγμή η πρόταση από τον Alpha, την κατάλληλη στιγμή νομίζω. Ο κύκλος μου στον ΑΝΤ1 είχε κλείσει. Φέτος ξυπνάω ευχάριστα για να πάω στη δουλειά μου. Στο Πρω1νο από ένα σημείο και μετά δεν ξυπνούσα με την ίδια χαρά που ξυπνούσα πριν και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισα να αποχωρήσω από το Πρω1νο. Έχει υπάρξει άνθρωπος τα προηγούμενα χρόνια , που συνεργαζόμασταν και καθόμασταν δίπλα και δε λέγαμε ούτε καλημέρα. Στο λέω με στεναχώρια αυτό γιατί δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο. Ως φήμη υπήρχε στον σταθμό πως ο Αντώνης Κανάκης είναι εκείνος που ευθύνεται για το ότι ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έχουν εκπομπή. Το είχε πει διευθυντικό στέλεχος στους ίδιους τους ενδιαφερόμενους. Νομίζω ούτε οι ίδιοι δεν έχουν καταλάβει τι έγινε.  Όπως αποδείχθηκε όμως αυτό που υπήρχε ως φήμη δεν ισχύει. Δεν ξέρω τι έγινε, δεν είμαι μέσα στα κλειστά γραφεία αλλά από τη στιγμή που ο Αντώνης λέει ότι ποτέ δεν έκανε κάτι τέτοιο και το κανάλι δεν τον στήριξε, ε δεν είναι τρελός ο Αντώνης να σηκωθεί να φύγει μετά από 21 χρόνια», είπε ο Κώστας Τσουρός.

«Είναι πρώτη φορά που ακούμε από πρόσωπο του καναλιού να λέει ότι είχε ακουστεί από διευθυντικό στέλεχος να λέει ότι υπήρχε ευθύνη του Αντώνη Κανάκη για το κόψιμο Λιάγκα-Αρναούτογλου. Αυτό δικαιώνει τον Αντώνη» σχολίασε μετά την προβολή της συνέντευξης ο Κρατερός Κατσούλης ενώ ο Στέφανος Κωνσταντινίδης κατονόμασε το συγκεκριμένο στέλεχος. «Αφού το λες ρε Κώστα πες το με ονοματεπώνυμο. Πες ότι ο Τζώρτζης Ποφάντης μετέφερε αυτή τη πληροφορία. Ο Λάτσιος έφυγε δυο μήνες μετά το κόψιμο του Λιάγκα και μετά άρχισε να φτιάχνεται και να κυκλοφορεί αυτή η φήμη. Εγώ το πάω ένα βήμα παραπάνω», είπε χαρακτηριστικά ενώ σημείωσε για το πρόσωπο με το οποίο ο Κώστας Τσουρός δεν μιλούσε ενώ συνεργάζονταν, πώς κατά πάσα πιθανότητα εννοεί τη Σάσα Σταμάτη. «Το έχει πει και η Σάσα φωτογραφίζοντας τον Κώστα, το λέει τώρα και ο Κώστας. Δεν ήταν καλά τα παιδιά μεταξύ τους» σημείωσε διευκρινίζοντας ότι την ίδια χρονιά ήταν και εκείνος στο πάνελ του Πρωινού.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency