WATCHLIST

Γιώργος Λιάγκας: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον διπλό ρόλο του παρουσιαστή

Ότι ο Γιώργος Λιάγκας αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 μετά από 6 χρόνια συνεργασίας το ξέραμε από τις αρχές του καλοκαιριού. Σύντομα μετά από αυτήν την είδηση άρχισαν τα σενάρια για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα κι έτσι μάθαμε μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές που ακόμα δεν είχαν ρίξει αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ότι ο Γιώργος Λιάγκας μετακομίζει στον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με τον Νίκο Μουτσινά,  ο παρουσιαστής είχε δώσει τα χέρια για μία εκπομπή που θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 12.00 έως τις 14.00 (κάνε τα μαθηματικά σου και θα διαπιστώσεις ότι θα «παίζει» απέναντι στην πρώην σύζυγο και πρώην συνεργάτιδά του, Φαίη Σκορδά), ενώ δημοσιεύματα έκαναν λόγο για διπλό ρόλο του στο νέο πρόγραμμα του σταθμού. Όλα τα παραπάνω, μόλις επιβεβαιώθηκαν από την κατάλληλη πηγή, τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ που εξέδωσε μια λιτή ανακοίνωση για τη συνεργασία τους.

Διάβασε κι αυτό: Γιώργος Λιάγκας: Με εκπομπή στον ΣΚΑΪ απέναντι από τη Φαίη Σκορδά

«Ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας από σήμερα εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. O Γιώργος Λιάγκας θα ενισχύσει από τη νέα σεζόν το πρόγραμμα του καναλιού αναλαμβάνοντας τη ζώνη του σταθμού 12.00 με 14.00 και ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι», αναφέρει η επίσημη τοποθέτηση του ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά από μία μακρά περίοδο αναμονής (στον ΑΝΤ1 βρισκόταν για έναν χρόνο στον «πάγο» περιμένοντας να του ανατεθεί κάποιο project), αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές με τους γιους του στην Τήνο, προτού ριχτεί και πάλι στην τηλεοπτική μάχη από το νέο διπλό πόστο του. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής δεν παραλείπει να μοιράζεται στο Instagram τα ιδιαίτερα στιγμιότυπα των διακοπών του, τις αγκαλιές με τους γιους του, τις βόλτες τους στο νησί αλλά και τις ωραίες απρόσμενες συναντήσεις του στην Τήνο.

 

 

Ο ίδιος είχε φροντίσει μέσω Instagram να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους και για τη λήξη της συνεργασίας του με τον ANT1 τον Ιούνιο αναφερόμενος στον κύκλο που έκλεισε και σε έναν άλλο που θα άνοιγε σύντομα. «Ένας κύκλος κλείνει. Πέρασα 6 πολύ όμορφα χρόνια στον Αντ1, γεμάτα επιτυχίες και σημαντικές τηλεοπτικές στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που δουλέψαμε μαζί, παλέψαμε, στενοχωρηθήκαμε, χαρήκαμε, προχωρήσαμε ένα βήμα μπροστά στο να ανακαλύψουμε νέους τηλεοπτικούς δρόμους. Κάμεραμαν, τεχνικοί, παραγωγοί, σκηνοθέτες, δημοσιογράφοι, στελέχη. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ιδιοκτησία, που με επέλεξε και μου έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε μαζί όλες αυτές τις επιτυχίες. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω και αυτούς που με τη “στάση” τους μου χάρισαν πολύ χρόνο να σκεφθώ, να επαναπροσδιοριστώ και να περάσω με τα παιδιά μου. Ηταν 6 πολύ δημιουργικά χρόνια για μένα. Ο Αντ1 είναι ένας μεγάλος σταθμός, ένα μεγάλο σχολείο και ένα πεδίο που μπορείς να κάνεις σπουδαία πράγματα. Χαίρομαι που αφήνω πίσω κυρίως φίλους και ανθρώπους που θα μπορούμε να κοιταχτούμε ευθεία μέσα στα μάτια , γιατί μας έχουν ενώσει κοινά συναισθήματα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους. Κάθε τέλος είναι πάντα και μια νέα αρχή. Ενας νέος κύκλος σύντομα ανοίγει. Πάμε γι άλλα», είχε γράψει και από σήμερα, αυτός ο κύκλος μπορεί να θεωρηθεί και επισήμως ανοιχτός.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency