SURVIVOR

Γιώργος Μαυρίδης : Δεν θα παρουσίαζα ποτέ το Survivor, έχω ιδανικά και δεν τα ξεπουλώ

Μπορεί την περασμένη Τρίτη να έκανε πρεμιέρα η καινούρια του εκπομπή "Στο Δρόμο" με το Γιώργο Λέντζα, όμως οι δημοσιογράφοι δε σταματούν να ρωτούν το Γιώργο Μαυρίδη για τη σχέση του με το Σάκη Τανιμανίδη και τη γνώμη του για το Survivor.

Έτσι, μιλώντας στο περιοδικό People, ο αγαπημένος παρουσιαστής και tattoo artist δήλωσε ορθά κοφτά, σχετικά με το ενδεχόμενο να παρουσίαζε εκείνος το Survivor και για το αν του έγινε τελικά ποτέ πρόταση: “Δεν έχει νόημα να μιλάς για πράγματα που δεν έκανες. Να σου πω, όμως, κάτι; Αυτό που δεν θα έκανα ποτέ είναι να προδώσω αυτούς που πίστεψαν σε μένα. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα μπορούσε να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που έχει κουτσομπολιό, ίντριγκα, ανθρωποφαγία. Ταξίδεψα όλο τον κόσμο τέσσερα χρόνια, για να γυρίσω πίσω και να παρουσιάσω ανθρώπους να μαλώνουν μεταξύ τους για τα λεφτά κι ένα πιάτο φαΐ; Δεν μπορώ να το κάνω. Είναι δουλειά, αλλά τα ιδανικά και την τιμή μου δεν τα ξεπουλώ, όσα λεφτά και να μου δώσουν. Με συμπάθησε ένα αρκετά μεγάλο κοινό. Αν συμπάθησε τον Γιώργο επειδή είναι ένας τύπος χύμα, θρασύς, συναισθηματικός, το να γίνω κάτι άλλο θα είναι σαν να τους κοροϊδεύω στα μούτρα“.

Αναφορικά με το πώς προέκυψε η ιδέα της νέας του εκπομπής, δήλωσε τα εξής: “Όταν τελείωσε το World Party, το κανάλι μού έκανε δυο τρεις προτάσεις. Τους είπα πως θέλω να κάνω κάτι που να έχει τη δική μου αισθητική. Δεν θέλω να είμαι παρουσιαστής απλά για να είμαι, θέλω να κάνω κάτι που να με εκφράζει, να περνά καλά ο κόσμος μαζί μου και να περνάω με τη σειρά μου ουσιαστικά μηνύματα μέσα από την εκπομπή… Ουσιαστικά αναζητάμε να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες μας πριν πεθάνουμε, τις δικές μας, της Μόλι, αλλά και όσων συναντάμε στο δρόμο“.