WATCHLIST

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Οι Νοτιοαφρικανοί που άφησαν άφωνους κριτές και παρουσιαστή

Facebook/Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

Όταν οι Luvuyo, Simangaliso και Sandile ανέβηκαν στη σκηνή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» το βράδυ της Κυριακής 14 Οκτωβρίου τα μέλη της κριτικής επιτροπής, δηλαδή ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Μαρία Μπακοδήμου, αλλά και το κοινό περίμενε ενδεχομένως κάτι τελείως διαφορετικό μην μπορώντας να ξεφύγει από τα συνήθη στερεότυπα. Οι τρεις Νοτιοαφρικανοί τραγουδιστές όμως, τα έσπασαν από τις πρώτες νότες του τραγουδιού τους. Οι τρεις τραγουδιστές είναι τενόροι, που ζουν στην Κρήτη και τραγουδούν σε ξενοδοχεία. Και το ταλέντο τους άφησε άφωνους τους κριτές.

«Είναι η δεύτερη χρονιά μας εδώ και πιστεύω πως είναι μια από τις στιγμές που θα θυμόμαστε σαν μαγική» σημείωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης αφού είπε στους τρεις τραγουδιστές ότι περίμενε να τραγουδήσουν κάτι «Αφρικάνικο». Ο Σάκης Τανιμανίδης τόνισε πώς «έχουμε μπροστά μας μια σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».

Εντέλει ο Γιώργος Λιανός ήταν εκείνος που ήρθε από τα παρασκήνια μπροστά στους κριτές και πήρε την πρωτοβουλία να πατήσει το Golden Buzzer που έδωσε κατευθείαν στους τρεις τραγουδιστές το εισιτήριο για τον ημιτελικό της εκπομπής.

 

Κεντρική φωτογραφία: Facebook/ Ελλάδα Έχεις Ταλέντο