WATCHLIST

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Ο λόγος που αποχώρησε από το MasterChef θα σε κάνει να του σφίξεις το χέρι

Καλεσμένος στο «DOT» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Ηλία Αναγνωστόπουλο βρέθηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην πορεία του φετινού MasterChef.

Ο ίδιος, εμφανίστηκε πολύ συνειδητοποιημένος όσον αφορά στην απόφασή του να μη δώσει το παρών στον νέο κύκλο της  εκπομπή μαγειρικής και παραδέχτηκε πως υπήρξε ένας πολύ συγκεκριμένος λόγος που τον ανάγκασε να απέχει.

Τι δήλωσε;

”Στεναχωριέμαι γιατί ήταν το project που με ανέδειξε στην ελληνική τηλεόραση. Ήταν αυτό μέσα από το οποίο αγαπήθηκα από τον κόσμο, που για εμένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό. Πρέπει να καταλάβετε ότι πριν -λόγω της εμφάνισής μου- ήμουν περιθωριοποιημένος”, είπε και συνέχισε:

”Νομίζω πως ο σταθμός ήθελε περισσότερο ριάλιτι. Ήθελε περισσότερη ένταση. Να στο πω μαγειρικά, ήθελε περισσότερο κράξιμο που εγώ δεν μπορούσα να το κάνω… Στην τελική κουβέντα που έγινε πολύ αργά έπρεπε να προστατέψω τα δικά μου πιστεύω και να προστατέψω και τα πιστεύω του σταθμού. Ήρθε ο τυφώνας Survivor και έφερε τα πάνω κάτω. Έχω μεγαλώσει με ευγένεια μέσα στην κουζίνα. Έχω μεγαλώσει με τον σεβασμό απέναντι στον άλλο. Υπάρχει ο σωστός τρόπος που πρέπει να πεις κάτι στον άλλον και ο λάθος”.

Με άλλα λόγια, ο πρώην κριτής απέδωσε την αποχώρησή του στην πίεση που του ασκήθηκε να είναι ”πιο αυστηρός” με τους διαγωνιζόμενους σε σημείο… προσβολής.

Είναι να μην θέλεις να του σφίξεις το χέρι μετά;