DEMY

Demy για το “Στην υγειά μας”: “Επέλεξα από το να κάνω κάτι που δε με εκφράζει να πάω σπίτι μου”

NDP Photo Agency

Η εφημερίδα Espresso είχε γράψει πως η Demy δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένη, όταν της έδειξαν το σημείο όπου έπρεπε να καθίσει στα γυρίσματα του πρωτοχρονιάτικου επεισοδίου της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Η ίδια βέβαια δε ζήτησε να καθίσει ακριβώς δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό, όπως ακούστηκε, αλλά κάπου κεντρικότερα από εκεί όπου η παραγωγή την είχε τοποθετήσει. Η επιθυμία της να αλλάξει θέση δεν εισακούστηκε γι' αυτό και τελικά αποχώρησε πριν ξεκινήσει το γύρισμα.

Το πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο προβλήθηκε και η Demy όντως απουσίαζε. Αφού πια έχει περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα μιλά στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1 δίνοντας τη δική της απάντηση σχετικά με όσα συνέβησαν.

«Σίγουρα δε συνέβη αυτό που έγραψαν ακριβώς γιατί πάντα τα μεγαλοποιούν και σε κάποιες περιπτώσεις προς μία σεξιστική κατεύθυνση. Όντως εκείνο το βράδυ συνέβησαν κάποια πράγματα. Δεν τα βρήκαμε με την παραγωγή και επέλεξα από το να κάνω κάτι που δε με εκφράζει και εμένα και την εταιρεία μου να πάω σπίτι μου κι ας είχα κάνει πρόβες κι ας είχα πληρώσει συνεργάτες. Και η Αποστολία είχε ένα θέμα δικό της, που δε γνωρίζω καν ποιο είναι. Μας έμπλεξαν, είπαν πως ξεμαλλιαστήκαμε. Με το που ακούσουν πως μία γυναίκα απαιτεί κάτι για τη δουλειά της, γίνεται λίγο σεξιστικό. Η αλήθεια είναι πολύ πιο ήσυχη. Επαγγελματίες είμαστε. Κάποιες φορές δεν βγαίνουν όλα» ανέφερε η τραγουδίστρια.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency