WATCHLIST

Γιάννης Μπέζος: Η απάντησή του στο ενδεχόμενο επιστροφής της σειράς “Της Ελλάδος τα Παιδιά”

NDP

Είναι μία από τις αξεπέραστες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Ενώ για κάποιους είναι οι «Απαράδεκτοι» ή οι «Δύο Ξένοι», για κάποιους άλλους, «Της Ελλάδος τα Παιδιά» αποτελεί ό,τι καλύτερο στο είδος της. Πόσες ατάκες, πόσοι χαρακτήρες αξέχαστοι, το θέατρο του παραλόγου σε μεγάλες φόρμες. Πολύ πρόσφατα ήρθε στην επικαιρότητα ξανά, με αφορμή φήμες περί επιστροφής της σειράς στον ANT1.

Κι ενώ ακόμα τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί, κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της σειράς καλούνται να δώσουν τη δική τους απάντηση στο αν θα ήθελαν όντως να γίνει πραγματικότητα αυτό το ριμέικ, κι συνεπώς αν θα επιθυμούσαν να είναι εμπλεκόμενοι σ’ αυτό. Ο Γιάννης Μπέζος πήρε θέση, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της εκπομπής «Τι Λέει». Δεν τον βλέπουμε «ζεστό».

 

«Δεν συμφωνώ γιατί είναι σαν μνημόσυνο και δεν μου αρέσουν καθόλου τα μνημόσυνα. Ένα μεγάλο μέρος είναι ότι και ο συγγραφέας της σειράς, ο Δημήτρης Βενιζέλος, δεν ζει πια. Επομένως θα πρέπει να βρεθεί κάποιος άλλος να το κάνει. Φοβάμαι ότι αυτά μπορεί να καταστρέψουν και το πρωτογενές υλικό της σειράς. Επομένως δεν έχει κανένα νόημα και το θεωρώ λίγο απίθανο”, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency