WATCHLIST

Ποιος Sin Boy; Οι Ράδιο Αρβύλα έφτιαξαν τη δική τους “Mama?” εκδοχή και είναι απολαυστικοί

''Mama?'', ''Sin Boy'', ''Yπo'', ''MadClip'', ''illeoo''. Σίγουρα έχει πάρει το αυτί σου έστω μία από τις προαναφερθείσες λέξεις. Μισό λεπτό να ακούσεις το παρακάτω τραγούδι:

 

Κατάλαβες τώρα για τι πράγμα μιλάμε έτσι; Πριν περίπου 4 εβδομάδες ανέβηκε στο YouTube η συνεργασία του Sin boy με τον MadClip, τον Υπο και τον illeoo για το τραγούδι ”Mama?” το οποίο είτε σου αρέσει σαν κομμάτι, είτε σου σπάει στα νεύρα, ένα είναι το fact: ότι φιγουράρει διαρκώς πολύ ψηλά στις τάσεις στο διαδίκτυο. Σε ούτε ένα μήνα έχει καταφέρει να αγγίξει τα 15.000.000 views. Ναι, καλά διάβασες.

Όντας πάντα μέσα στα πράγματα, οι Ράδιο Αρβύλα αποφάσισαν να μας δείξουν, χθες, τη δική τους ”Μama?” εκδοχή. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του δεν αρκέστηκαν μόνο στον σχολιασμό τόσο του τραγουδιού, όσο και του videoclip, αλλά φυσικά προχώρησαν και στον σατιρισμό του.

 

Ο Γιάννης Σερβετάς ξεκινά να τραγουδά πρώτος λέγοντας το εξής: «Ανοίγω την TV και βλέπω τον Ρωμανιά», με τον  Αντώνη Κανάκη σε ρόλο Sin Boy να συμπληρώνει «είναι ξανά στον Αυτιά».

Πάτα play στο παραπάνω βίντεο για να το απολαύσεις όλο με την ησυχία σου.