Αποχωρεί η Άννα Μπουσδούκου από τον ΣΚΑΙ

Η δημοσιογράφος που έγινε γνωστή από το πρωινό μαγκαζίνο του σταθμού δεν θα βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής από Σεπτέμβρη.

Μεγάλες αλλαγές στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΣΚΑΙ προμηνύονται οι τελευταίες εξελίξεις, εν μέσω θέρους. Η δημοσιογράφος Άννα Μπουσδούκου που βρισκόταν στην πρωινή ζώνη 10-12.00 τα τελευταία χρόνια αποχωρεί από τον τηλεοπτικό σταθμό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real, η δημοσιογράφος αποδέχτηκε πρόταση να αναλάβει διοικητική θέση στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και έτσι θα πρέπει να πει αντίο στο τηλεοπτικό της σπίτι.

Φαίνεται ωστόσο πως η συμφωνία του Φαλήρου με την Τατιάνα Στεφανίδου έρχεται να καλύψει άμεσα και μάλλον ανώδυνα το κενό. Η εκπομπή «Αταίριαστοι» που έπονταν της Άννας Μπουσδούκου στην τηλεόραση, θα προβάλλονται πλέον στις 10.00, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη θα παίρνει η Τατιάνα Στεφανίδου. Το πρωινό ενημερωτικό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ έχει χτιστεί εδώ και αρκετά χρόνια, δίνοντας ένα πολύ καλό κομμάτι από την πίτα της τηλεθέασης στον σταθμό, αν και τόσο η εκπομπή της κα. Μπουσδούκου, όσο και οι Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος σπάνια έβλεπαν διψήφια νούμερα τηλεθέασης στο εμπορικό κοινό 18-54 ετών.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ