ΜΟΥΣΙΚΗ

17 παραστάσεις που ξεχώρισαν, επιστρέφουν κι αυτή τη σεζόν στο θέατρο

Οι επαναλήψεις των θεατρικών παραστάσεων, υποδηλώνουν ένα και μόνο πράγμα. Αυτές οι παραστάσεις τα πήγαν καλά, ξεχώρισαν και συζητήθηκαν και άρα υπάρχει λόγος που θα τις ξαναδούμε φέτος. Είναι επίσης η παρηγοριά του θεατρόφιλου που πόσες παραστάσεις να προλάβει να δει σε έναν χρόνο; Κάποιες μοιραία δε θα προλάβουν να μπουν στη λίστα των θεαμάτων που παρακολούθησε και όταν αυτές οι παραστάσεις επανεμφανίζονται μπροστά του, βλέπει την δεύτερη ευκαιρία να φωτίζει σαν σήμα νέον μπροστά του. Επίσης είναι βέβαιο ότι ως επαναλήψεις αρκετές από αυτές τις παραστάσεις θα γίνουν σύντομα sold out οπότε αν ανήκεις κι εσύ στην παραπάνω κατηγορία βιάσου να κλείσεις εισιτήρια.

Masterclass

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Λόγω της χθεσινής επετείου του θανάτου της Μαρίας Κάλλας (στο τίμιο αυτό site θα βρεις και το ανάλογο αφιέρωμα), αυτή η λίστα δεν θα μπορούσε να ξεκινά διαφορετικά. Η Μαρία Ναυπλιώτου θα ανέβει ξανά από τις 9 Οκτωβρίου στο θέατρο Δημήτρης Χορν και θα λάμψει ως Μαρία Κάλλας στο θεατρικό έργο του Αμερικανού συγγραφέα Terrence McNally, που σκηνοθετεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Το δείπνο

Με διαφορετικό θίασο παρουσιάζεται ξανά από τις 9 Οκτωβρίου στο Σύγχρονο Θέατρο, το best seller του Herman Koch «Το Δείπνο», σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ. Ο Στέλιος Μάινας, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος και ο Γιώργος Κοτανίδης συναντούν φέτος στη σκηνή την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Ευαγγελία Συριοπούλου. Η υπόθεση καθηλώνει και προβληματίζει. «Δύο παντρεμένα ζευγάρια συναντιούνται για δείπνο σε ένα υπερπολυτελές εστιατόριο. Οι δύο άντρες είναι αδέρφια. Ο ένας, επιτυχημένος πολιτικός, φαβορί για την πρωθυπουργία της χώρας, και ο άλλος, καθηγητής Ιστορίας. Καθώς η ιεροτελεστία του δείπνου προχωρά, η ένταση κορυφώνεται επικίνδυνα, εν αναμονή του “κυρίως πιάτου”, που δεν είναι άλλο, από το σκοτεινό μυστικό που συνδέει τα δύο ζευγάρια, και αφορά σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα που έχουν διαπράξει τα παιδιά τους. Ο χρόνος κυλά, τα περίτεχνα πιάτα καταφθάνουν και τα μαχαίρια ακονίζονται. Η πολιτισμένη και αψεγάδιαστη βιτρίνα της σύγχρονης, ευτυχισμένης, αστικής οικογένειας, ραγίζει ανεπανόρθωτα, και τα χειρότερα ένστικτα βγαίνουν στην επιφάνεια. Η υψηλή γαστρονομική εμπειρία, μετατρέπεται σε ανελέητο παιχνίδι επιβίωσης, και βάζει σε σκληρή δοκιμασία τα όρια και τις αντοχές τους. Μέχρι ποιο σημείο μπορεί να φτάσει κάποιος άραγε για να προστατεύσει τα παιδιά του»;

Art

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

O Θοδωρής Αθερίδης σκηνοθετεί την κωμωδία της Yasmina Reza, Art, που θα παρουσιαστεί για 2η χρονιά στο Μικρό Παλλάς με τον σκηνοθέτη τον Άλκι Κουρκουλο και τον Μιχάλη Οικονόμου στους ρόλους των τριών φίλων που θα έρθουν σε μια τεράστια διαμάχη που θα τους κάνει να αναρωτηθούν για την βάση της φιλίας τους, την τέχνη και την αισθητική. Ένας ζωγραφικός πίνακας, εξαιρετικά αφηρημένος, θα γίνει η αιτία να δοκιμαστεί για τα καλά η φιλία τριών ανδρών. Η ακριβή αγορά του ως επιλογή του ενός, θα προκαλέσει γενικευμένη κρίση στη σχέση τους. Θα αναθεωρηθούν όλες οι άτυπες «βεβαιότητες», οι «σταθερές» που διαμορφώνονται μέσα στα χρόνια μεταξύ των φίλων. Η τέχνη μας εμπαίζει; Τι θα πει «αυτό το έργο μιλάει μέσα μου»; Κι αν κάποιος λέει ψέματα , ποιος είναι αυτός; Ο Δημιουργός ή ο αποδέκτης; Ή και οι δυο; Ή κανένας; Μήπως φταίω εγώ, που δεν αναγνωρίζω την αξία του; Πώς μπορούμε να είμαστε φίλοι, όταν ο ένας τολμά κι επενδύει τεράστια ποσά σε ένα έργο που ο άλλος θεωρεί «σκουπίδι»; Οι διαφορές στην αισθητική αντίληψη των ανθρώπων κυοφορούν και βαθειά προβλήματα στη σχέση τους.

Γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια;

Στο θέατρο Θησείον θα επαναλαμβάνεται από τις 7 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, η παράσταση «Γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια;» του Edward Albee, με πρωταγωνιστές το Νίκο Κουρή και την Λουκία Μιχαλοπούλου. Την παράσταση με το μαύρο χιούμορ και τους εκρηκτικούς χαρακτήρες που υποδεικνύει όχι μόνο το μέλλον των έως τώρα παραδοσιακών δομών της κοινωνίας, αλλά και τα κρίσιμα ερωτήματα που βασανίζουν τον σύγχρονο άνθρωπο, σκηνοθετεί ο Νικορέστης Χανιωτάκης. Παίζουν ακόμη ο Γιάννης Δρακόπουλος και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα

Μετά τη μεγάλη περσινή επιτυχία, συνεχίζεται από τις 2 ως τις 27 Οκτωβρίου στο Θέατρο Τζένη Καρέζη η παράσταση «Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα», με πρωταγωνιστή τον εξαιρετικό Γιάννη Νιάρρο, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου. To θεατρικό έργο του Simon Stephens -βασισμένο στην ταινία του Mark Haddon- είναι μια γλυκόπικρη ιστορία για την εφηβεία, τον ψυχισμό, την οικογένεια, τα μαθηματικά και τα χρώματα. Παίζουν ακόμα οι ηθοποιοί: Κατερίνα Λυπηρίδου, Κόρα Καρβούνη, Θύμιος Κούκιος, Μαρία Κατσανδρή, Γιώργος Κριθάρας, Γιώργος Γιαννακάκος, Βάσια Χρήστου, Σπύρος Κυριαζόπουλος.

Απόψε αυτοσχεδιάζουμε

Από 18 Σεπτεμβρίου επαναλαμβάνεται μία παράσταση βασισμένη σε ένα θέμα του Luigi Pirandello και τη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι. Ένας θίασος προσπαθεί να διασκευάσει σε θεατρικό έργο το διήγημα του ίδιου του Luigi Pirandelo Αντίο Λεονόρα!. Η δύναμη του δημιουργήματος έναντι του δημιουργού του είναι σχήμα ουσιώδες για την τέχνη, αλλά και για τον Λουίτζι Πιραντέλλο. Το έργο μοιάζει να γεννήθηκε για ν’ αποτυπώσει αυτή την εκρηκτική σχέση. Συμπληρώνει την τριλογία του συγγραφέα υπό τη μορφή «θεάτρου μέσα στο θέατρο» για το πλέον αγαπημένο του θέμα: τη σύγχυση της φαντασίας με την πραγματικότητα. Παίζουν: Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Μαρία Βαρδάκα,  Γιάννης Βογιατζής Δημήτρης Κακαβούλας, Δημήτρης Μαυρίκιος, Γιώργος Μπένος, Ράνια Οικονομίδου, Εύα Οικονόμου-Βαμβακά, Στέφανος Παπατρέχας, ΓιούλικαΣκαφιδά, Νεκτάριος Φαρμάκης, Λυδία Φωτοπούλου

Ο Άνθρωπος που γελά

Το έργο του Victor Hugo επαναλαμβάνεται στη σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη – REX» του Εθνικού Θεάτρου από τις 27 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για μια μουσικοθεατρική παράσταση, υπό την σκηνοθεσία και την εξαιρετική πρωτότυπη μουσική του Θοδωρή Αμπαζή. Ένα έργο βαθιά πολιτικό αποκαλύπτεται πίσω από ένα θυελλώδες ειδύλλιο, χάρη στην ιδιοφυή γραφή του κορυφαίου Γάλλου λογοτέχνη. Μια ερωτική υπόθεση ως αφορμή για να βρεθούμε αντιμέτωποι με την ακρότητα της εξουσίας και το αληθινό, αποκρουστικό της πρόσωπο. Διανομή: Θανάσης Ακοκκαλίδης, , Κώστας Βασαρδάνης   Διονύσης Βερβιτσιώτης, Θανάσης Βλαβιανός, Τζωρτζίνα Δαλιάνη, Μαρία Δελετζέ, Αντιγόνη Δρακουλάκη, Πάρις Θωμόπουλος, Σμαράγδα Κάκκινου, Αγγελική Καραγκούνη Ελίτα Κουνάδη, Νέστωρ Κοψιδάς, Δαυίδ Μαλτέζε, Παναγιώτης Παναγόπουλος, Θέμης Πάνου, ΕβελίναΠαπούλια, Αρετή Πασχάλη, Χρήστος Ραμμόπουλος   Αιμιλιανός Σταματάκης, Αντριάνα Χαλκίδη,  Δήμητρα Χαριτοπούλου.

Ξύπνα Βασίλη

Στο Κτίριο Τσίλλερ – Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» επιστρέφει και το «Ξύπνα Βασίλη» σε διασκευή και σκηνοθεσία του Άρη Μπινιάρη. Πρόκειται για τη γνωστή κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά για το παιχνίδι του χρήματος έναντι κάθε ιδεολογίας, δοσμένο μέσα από τη ματιά και την ευρυματική διάθεση του σκηνοθέτη. Στο ρόλο του Βασίλη ο Γιώργος Γάλλος.

Το Ξύπνημα της Άνοιξης

Ένα πολύ ιδιαίτερο ανέβασμα σε ένα πολύ ιδιαίτερο έργο του Frank Wedekind επιχειρήθηκε ήδη από πέρσι στο θέατρο του Νέου Κόσμου σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Καραντζά. Μια γενιά εφήβων έρχεται αντιμέτωποι και φέτος από τις 7 Οκτωβρίου με την σεξουαλικότητα, τη φιλία, το ρομαντισμό, τη βία, την αυτοκτονία, τον έρωτα, παλεύοντας να αναπνεύσουν σε μία ασφυκτική κοινωνία ενηλίκων. Παίζουν οι: Βαγγέλης Αμπατζής, Ασημίνα Αναστασοπούλου, Κορίνα-Αννα Γκουγκουλή, Γιώργος Δικαίος, Αναστάσης Λαουλάκος, Μάνος Πετράκης, Νάνσυ Σιδέρη, Μαρία Σκουλά. Η παράσταση θα καταλάβει την Κεντρική Σκηνή του θεάτρου του Νέου Κόσμου από τις 8 Οκτωβρίου ως τις 14 Ιανουαρίου.

Θείος Βάνιας

Ο Θείος Βάνιας σε σκηνοθεσία Μαρίας Μαγκανάρη εντάσσεται στο ρεπερτόριο του Θεάτρου του Νέου Κόσμου και παρουσιάζεται στο BIOS από 2 Οκτωβρίου. «Σ’ αυτό το έργο: Κανένας δεν κοιμάται όσο θα ήθελε. Κανένας δεν αγαπά όσο χρειάζεται. Κανένας δεν αρπάζει καμία ευκαιρία. Κανένας δεν αγαπιέται όσο έχει ανάγκη. Όλοι θέλουν να νιώσουν περισσότερο. Όλοι είναι έτοιμοι για καυγά. Όλοι επαναλαμβάνονται. Κάποιοι πίνουν παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Κάποιοι έχουν τη δουλειά για φάρμακο. Κάποιοι ζουν τη ζωή τους σαν δράμα. Στο τέλος δεν αλλάζει τίποτα». Παίζουν οι ηθοποιοί: Ανθή Ευστρατιάδου, Βασίλης Καραμπούλας, Σύρμω Κεκέ, Κώστας Κουτσολέλος, Ασπασία Κράλλη, Μαρία Μαγκανάρη, Δημήτρης Ντάσκας, Γιωργής Τσαμπουράκης.

Αρίστος

Η βραβευμένη παράσταση του Γιώργου Παπαγεωργίου, με κεντρικό θέμα τη ζωή του Αριστείδη Παγκρατίδη, του φερόμενου ως «Δράκου του Σέιχ Σου», συνεχίζεται για τρίτη χρονιά στο Θέατρο Άνεσις από τις 21 Οκτωβρίου. Εννέα χαρακτήρες που συνδέονται με τον Αριστείδη Παγκρατίδη, μέσα από τις χειμαρρώδεις, υποβλητικές εξομολογήσεις τους, μιλώντας διαφορετικές γλώσσες, ανάλογα με τα βιώματα, τον χαρακτήρα και τον ρόλο τους, συνθέτουν το προφίλ του «Αρίστου». Παίζουν οι ηθοποιοί: Φιλαρέτη Κομνηνού, Μιχάλης Οικονόμου, Γιάννης Λεάκος.

Begining

Η κωμωδία του David Eldridge σκηνοθεσία του Τάσου Ιορδανίδη, η δυναμική Λόρα (Θάλεια Ματίκα) και ο αμήχανος Ντάνι (Γιάννης Δρακόπουλος) θα μας πείσουν και φέτος για την δύναμη του έρωτα από την πρώτη ματιά. Η παράσταση παρουσιάζεται και φέτος στο θέατρο 104 τα Σαββατοκύριακα του φθινοπώρου. Την παραμονή της πρωτοχρονιάς του 2019, ο Ντάνι και η Λόρα θα συναντηθούν στο πάρτι της τελευταίας για να αποχαιρετήσουν το ΄19 και να υποδεχτούν το ΄20. Η έλξη είναι αμοιβαία. Ένας άντρας και μια γυναίκα που ποθούν ο ένας τον άλλο και ονειρεύονται εκτός από το εύκολο one nigth stand και κάτι παραπάνω…μια σχέση, ένα ζευγάρι, ένα παιδί, ένα σπίτι, διακοπές στη θάλασσα. Είναι εφικτά αυτά όταν είσαι σαράντα χρονών; Όταν έχεις ήδη έναν αποτυχημένο γάμο, δυο μωρά, και κάμποσες αποτυχημένες σχέσεις στο ενεργητικό σου; Ο Ντάνι και η Λόρα είναι σαν εμάς. Είναι φίλοι μας. Είναι οι ωραίοι γείτονες της διπλανής πόρτας. Είναι νέοι, κεφάτοι, νευρωτικοί  και πολύ επίκαιροι. Η Λόρα πιστεύει στα νέα ξεκινήματα. Ο Ντάνι όχι ακριβώς. Εσείς πιστεύετε ακόμη στα νέα ξεκινήματα; Τι γίνεται όταν εκείνη θέλει κι εκείνος μπορεί; Τι γίνεται όταν το βιολογικό της ρολόι χτυπάει επίμονα και εκείνος τρομάζει;

Άνθρωποι και ποντίκια

Ίσως να ήταν η παράσταση της περασμένης σεζόν οπότε αν δεν την είδες μη χάσεις την ευκαιρία. Το εμβληματικό έργο του John Steinbeck μεταφέρεται στη σημερινή Αθήνα από τη Σοφία Αδαμίδου και τον Βασίλη Μπισμπίκη και γίνεται μία δυνατή, ωμή και πολυ ρεαλιστική παράσταση για ήρωες που δουλεύουν σκληρά, παλεύουν, ονειρεύονται και μετράνε απογοητεύσεις από τη ζωή τους. Η παράσταση επιστρέφει στον Τεχνοχώρο Cartel από τις 17 Οκτωβρίου 2019, από Πέμπτη έως και Κυριακή. Παίζουν οι ηθοποιοί: Βασίλης Μπισμπίκης, Δημήτρης Δρόσος, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Στέλιος Τυριακίδης, Μάνος Καζαμίας, Γιώργος Σιδέρης, Γιανμάζ Ερντάλ, Θάνος Περιστέρης, Αγγέλα Πατσέλη κάθε Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή και στον ίδιο ρόλο , κάθε Πέμπτη η  Μάρα Ζαλόνη.

Προσωπική συμφωνία

Η παράσταση που κέρδισε τις καρδιές των θεατών και το θερμό τους χειροκρότημα επιστρέφει στο Από Μηχανής Θέατρο από την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019. Ο Νικήτας Τσακίρογλου συναντά τον Χρήστο Βαλαβανίδη, τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη την Άννα Ελεφάντη και τη Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου και μαζί ερμηνεύουν τους ρόλους του Ronald Harwood στην παράσταση που σκηνοθετεί ο Δημήτρης Μυλωνάς. Στη Ναζιστική Γερμανία, ο Βίλχελμ Φουρτβένγλερ θεωρείται ο σημαντικότερος Διευθυντής Ορχήστρας γι’ αυτό και χαίρει της εύνοιας του Αδόλφου Χίτλερ. Μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, στο κατεχόμενο Βερολίνο, ο Φουρτβένγκλερ θα κατηγορηθεί για τη σχέση του με το Ναζιστικό καθεστώς και θα υποβληθεί σε ανάκριση από τους Αμερικανούς. Την ανάκριση του μαέστρου αναλαμβάνει ο ταγματάρχης Άρνολντ, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να αποδείξει πως ο μουσικός υπήρξε στέλεχος των Ναζί κι εκμεταλλεύτηκε τα προνόμια που του προσέφερε το Κόμμα. Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι μηδαμινά μόλο ταύτα, τα επιχειρήματα του Φουρτβένγκλερ σχετικά με τη «διατήρηση της Γερμανικής μουσικής παράδοσης και των υψηλών αξιών», συγκρούονται με τις ανεξίτηλες μνήμες του Ταγματάρχη από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τους αμέτρητους νεκρούς. O μάρτυρας που θα αλλάξει την τροπή της ανάκρισης είναι ο Ρόντε, δεύτερο βιολί της Φιλαρμονικής του Βερολίνου, ο οποίος με αντάλλαγμα την προσωπική του απαλλαγή, προδίδει κρυφές πτυχές του μαέστρου.

Με λένε Έμμα

Το έργο του Duncan Macmillan «Με λένε Έμμα» ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη (Ομάδα Νάμα) στο σύγχρονο θέατρο. Το «Με λένε Έμμα» μιλά για τον αγώνα του ανθρώπου να επιβιώσει στον σύγχρονο κόσμο. Ένα καταιγιστικό κείμενο για το σήμερα, με μια ξέφρενη στους ρυθμούς και τις εναλλαγές δραματουργία. Ένα έργο-πρόκληση, που συγκινεί καθώς τολμά να μιλήσει διεισδυτικά και με αφοπλιστική ειλικρίνεια, για ένα θέμα τόσο σύνθετο και ακανθώδες: την εξάρτηση από τις ναρκωτικές ουσίες και τις άγριες καταστάσεις που συνεπάγονται. Παίζουν οι: Μαίρη Μηνά, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Κώστας Ξυκομηνός, Χάρης Τζωρτζάκης, Γιώργος Κατσής, Ανδρέας Κοντόπουλος, Γιάννης Λεάκος, Ιωάννα Τζίκα, Μαρίτα Τζατζαδάκη, Έλενα Βακάλη, Λένα Μποζάκη. Από 30 Σεπτεμβρίου.

Γιούγκερμαν

Μετά από 150 sold-out παραστάσεις και 35.000 θεατές, ο Γιούγκερμαν, το εμβληματικό μυθιστόρημα που θεωρείται το πλέον εντελές και συναρπαστικό του συγγραφέα του Μ. Καραγάτση ανεβαίνει ξανά από τον Οκτώβριο στο θέατρο Πορεία, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου και διασκευή Στρατή Πασχάλη. Ο κεντρικός ήρωας, ο Φιλανδός Βασίλης Κάρλοβιτς Γιούγκερμαν, γόνος πλούσιας οικογένειας, Ίλαρχος της Λευκής Φρουράς του τσάρου, ένας τυχοδιώκτης που παλεύει με τα φαντάσματά του, οδηγείται μετά τη ρωσική επανάσταση στην Ελλάδα. Το παρελθόν του βαραίνει ένας φόνος, μια γυναίκα που μοιραζόταν μ’ έναν Ανθυπολοχαγό, εμπορία ναρκωτικών, κραιπάλες κάθε είδους, το ποτό, η χαρτοπαιξία, οι εκβιασμοί, οι απάτες… Δαιμόνιος και αδίστακτος, στη νέα του πατρίδα ανέρχεται κοινωνικά αποκτώντας μία σημαντική θέση στην τράπεζα, πλούτο και γόητρο, ένας «αλήτης αριστοκράτης» που κάτω απ’ τον αδυσώπητο ελληνικό ήλιο θα έρθει αντιμέτωπος με τον εαυτό του, με τον αληθινό έρωτα και με το τραγικό στοιχείο.

Ο Εθνικός Ελληνορώσων

Το έργο του Αντώνη Τσιοτσιόπουλου σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη ενώνει φέτος τις δυνάμεις του με τον Τεχνοχώρο Cartel όπου θα παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από τις 16 Οκτωβρίου. Έξι παλιοί συμαθητές, φίλοι, γείτονες, σαραντάρηδες πια, βρίσκονται μια φορά τον μήνα στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της παλιάς τους γειτονιάς στο Ελληνορώσων, για να παίξουν ένα “μπασκετάκι” και να ξεσκουριάσουν. Ο πρόσφατος θάνατος ενός συμπαίκτη και φίλου, φέρνει στην παρέα ένα πρόσωπο από τα παλιά, όπου χωρίς την θέλησή του θα ξυπνήσει μνήμες και θα ανατρέψει τα μέχρι τώρα χαλαρά δεδομένα. Ο Εθνικός Ελληνορώσων είναι ένα έργο για μια γενιά παιδιών που χάθηκε μέσα στα ψέματα και στις κούφιες ζωές των προηγούμενων δεκαετιών. Ένα έργο για τη ζωή που αφήσαμε πίσω σε κάποιο γηπεδάκι, σε κάποια γειτονιά της Αθήνας που όμως πάντα θα είναι εκεί και θα μας περιμένει να την κοιτάξουμε στα μάτια. Ποιοι είναι οι έξι παίκτες; Τι τους χωρίζει; τι τους ενώνει εκτός από την μπάλα; Παίζουν οι ηθοποιοί: Στάθης Σταμουλακάτος, Μάκης Παπαδημητράτος, Θάνος Αλεξίου, Στέλιος Δημόπουλος, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος, Κώστας Φυτίλης.