ΜΟΥΣΙΚΗ

Αποχώρησε (και) από το Toc Toc ο Ευθύμης Ζησάκης

Instagram/efthimiszisakis

Το 2018 ήταν μια παράξενη χρονιά για τον Ευθύμη Ζησάκη, αφού σημαδεύτηκε από αρκετές αποχωρήσεις του από δουλειές στις οποίες είχε συμφωνήσει να συμμετέχει. Η πρώτη από αυτές έγινε στην τηλεοπτική σειρά Το σόι σου του Alpha, από όπου ο Ευθύμης Ζησάκης έγινε γνωστό ότι αποχωρεί στα τέλη του Μαρτίου. Στη συνέχεια ο Ευθύμης Ζησάκης αποχώρησε από την θεατρική παράσταση Μαριχουάνα Stop! στην οποία είχε ανακοινωθεί η συμμετοχή του και επιπλέον είχε φωτογραφηθεί για την αφίσα. Η τρίτη αποχώρηση αφορά τα τελευταία του θεατρικά σχέδια, καθώς σκόπευε να συμμετέχει στην παράσταση Toc Toc.

Η παράσταση σε σκηνοθεσία του Κώστα Σπυρόπουλου και με πρωταγωνιστή τον ίδιο και μία πλειάδα ακόμα ηθοποιών, ξεκίνησε το θεατρικό της ταξίδι από την Θεσσαλονίκη ενώ από τις 7 Ιανουάριου θα παίζεται στο θέατρο ΗΒΗ. Ωστόσο τον ρόλο που ήταν να υποδυθεί ο Ευθύμης Ζησάκης έχει αναλάβει τελικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Το παρασκήνιο της αποχώρησής του μετέφερε σήμερα στην Φωλιά των Κου Κου ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Η επίσημη εκδοχή που μαθαίνω από το θέατρο, είναι ότι επειδή ο Ευθύμης Ζησάκης θα είναι στο show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, το Your Face Sounds Familiar και αυτό είναι εβδομαδιαίο, θέλει να αφοσιωθεί μόνο σε αυτό», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος με τα μέλη της ομάδας της εκπομπής να αμφισβητούν τους λόγους και να μιλούν για «σύμπτωση επαναλαμβανόμενη που παύει να είναι σύμπτωση».

Για την αποχώρησή του από Το Σόι σου ο Ευθύμης Ζησάκης είχε πει στο TV Έθνος: «Πριν από μερικούς μήνες, κατά τη διάρκεια των τελευταίων γυρισμάτων για τη σεζόν που τελείωσε, αντιμετώπισα ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα στο οποίο δεν θέλω να αναφερθώ. Πάτησα ένα pause σε όλα τα πράγματα της επαγγελματικής αλλά και της προσωπικής μου ζωής, στα οποία δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω. Ενώ ως άνθρωπο με διακρίνει η συνέπεια, δεν θα σου κρύψω πως υπήρξαν φορές που καθυστέρησα να πάω σε κάποια γυρίσματα και κάποιες συναντήσεις. Οπότε προκλήθηκε πρόβλημα στη ροή των γυρισμάτων, κάτι το οποίο διατάραξε τις σχέσεις μου με κάποιους συναδέλφους μου. Το λάθος μου ήταν ότι έπρεπε από την αρχή να βρω μια λύση με το κανάλι και να μη φτάσω στο σημείο να είμαι ασυνεπής». Σε ό,τι αφορά το Μαριχουάνα Stop! ο ίδιος είχε δηλώσει: «Προέκυψε μια καλύτερη πρόταση από τον Κώστα Σπυρόπουλο για τη θεατρική παράσταση Τοc Τοc. Κάναμε κάποια πράγματα για το Μαριχουάνα Stop! αλλά υπήρχε ένα περιθώριο για αντικατάσταση και ήταν ένα διαζύγιο συναινετικό».

Διαφορετική εκδοχή είχε παρουσιάσει τότε μιλώντας στο Happy Day ο σκηνοθέτης της παράστασης Γιώργος Βάλαρης. «Εγώ τον απομάκρυνα τον Εύθυμη από την παράσταση, γιατί δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις πρόβες και στο ύψος των περιστάσεων. Ο ίδιος είπε, βέβαια, ότι το διαζύγιο ήταν συναινετικό… Είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός και για αυτό τον επέλεξα αρχικώς. Όμως, οι υπόλοιποι ηθοποιοί μιούζικαλ δεν κάνουν και τηλεόραση. Είναι δοσμένοι σε αυτό το μιούζικαλ πρόβες είναι πολύωρες και ο Εύθυμης δεν μπορούσε να είναι συνεπής σε όλα αυτά. Οπότε δεν μπορούσα να ρισκάρω μια τέτοια παραγωγή. Και για αυτό τον λόγο του είπα ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε», είχε πει χαρακτηριστικά. Τον ρόλο του στην παράσταση Μαριχουάνα Stop! έχει αναλάβει ο Άρης Μακρής.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/efthimiszisakis