Οι ''Χατζηφραγκέτα'' έγραψαν τραγούδι για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και είναι επικό

Ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει αναφερθεί στο συγκρότημα Χατζηφραγκέτα μέσω Twitter. Μόλις του ανταπέδωσαν την αναφορά.

Το ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει αναδειχθεί σε βασιλιάς του φετινού MasterChef δεν μπορεί θα το έχεις καταλάβει ως τώρα. Ο λογαριασμός του στο Twitter είναι σημείο συνάντησης με τους fan του, που μεταξύ άλλων τον έχουν δει να αναφέρεται και στους στίχους του συγκροτήματος Χατζηφραγκέτα από το τραγούδι «Για λόγους ταξικούς» σε ανάρτησή του. Οι Χατζηφραγκέτα είπαν, λοιπόν, να τιμήσουν τον βασιλιά του Twitter Λεωνίδα Κουτσόπουλο, γράφοντάς του ένα τραγούδι. Το αποτέλεσμα μοιράστηκε ο chef στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

«Αφού το παν οι Χατζηφραγκέτα φτάσανε οι διακοπές» έγραψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην ανάρτησή του. Και μέχρι να βγει ολόκληρο το τραγούδι κάπου για να το ακούσεις, θα σου παραθέσω εδώ τους στίχους που θα ακούσεις στο παραπάνω video σε περίπτωση που θες να κάνεις καραόκε. Η επιτυχία είναι σίγουρη πάντως για το τραγούδι, αφού συγκέντρωσε πάνω από 58000 like μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ