BEYONCE

Κυκλοφόρησε το νέο album της Beyonce και μπορείς να ενθουσιαστείς ελεύθερα

AP Photo/Andrew Harnik, File

Η κατηγορία των ορκισμένων fan της Beyonce μπορεί να τρίψει και να ξανατρίψει τα μάτια του, να τσιμπηθεί για να βεβαιωθεί και να αφεθεί να αλαλάξει από την χαρά του. Βλέπεις δεν φτάνει που από χθες το Netflix έχει ξεκινήσει να προβάλλει το ντοκιμαντέρ "Homecoming" για την θρυλική εμφάνιση της Beyonce στο φεστιβάλ της Coachella το 2018 και την συγκινητική σύνδεσή της με την κοινότητα των μαύρων φοιτητών κολεγίων των ΗΠΑ, τώρα μόλις ανακοινώθηκε ότι η Beyonce κυκλοφόρησε και ένα ολόκληρο album με τον ίδιο τίτλο.

 

Το “Homecoming Live” (μπορείς να το ακούσεις εδώ) περιλαμβάνει όλα τα τραγούδια που ακούστηκαν live στην εμφάνιση της στο μουσικό φεστιβάλ, μερικά από τα οποία ακούγονται και στο ντοκιμαντέρ του Netflix. Μάλιστα στο album ακούς όλες τις αυθεντικές ενορχηστρώσεις που χρησιμοποιήθηκαν στο show, τις οποίες η ίδια η Beyonce εξηγεί στο ντοκιμαντέρ, και που αφορούν τον δικό της φόρο τιμής στην μαύρη κουλτούρα. Στις ενορχηστρώσεις αυτές συμμετείχε και μία φιλαρμονική ορχήστρα μαύρων σαν ωδή στους μαύρους φοιτητές. Με διάρκεια 1 ώρα και 49 λεπτά και 40 τραγούδια να περιλαμβάνονται σε αυτό, μπορεί κανείς να πει με ασφάλεια ότι το “Homecoming Live” που διέθεσε η Beyonce σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες είναι μία γενναιόδωρη προσφορά στους fan τους.

Μεταξύ των 40 αυτών τραγουδιών θα ακούσεις τα “Crazy in Love,” “Formation,” “Single Ladies (Put a Ring On It) και “Drunk in Love”. Ταυτόχρονα θα ικανοποιηθεί και ο fan των Destiny’s Child μέσα σου αφού το album περιλαμβάνει τα “Bug A Boo,” “Say My Name,” “Lose My Breath,” και “Soldier.”

Ωστόσο επειδή ποτέ η Beyonce δεν είναι αρκετή, με το που ανακοινώθηκε η έλευση του “Homecoming Live” ξεκίνησαν οι φήμες που την θέλουν να ανακοινώνει σύντομα και ένα ακόμα album της με πιθανό τίτλο το “Β-7”. Όπως και να έχει φέτος είναι αδιαμφισβήτητα η χρονιά της αφού όχι μόνο έβγαλε ντοκιμαντέρ στο Netflix και ένα χορταστικό live album, αλλά θα συμμετέχει και στο πολυαναμενόμενο “Lion King” της Disney, όπου θα δανείσει τη φωνή της στη Νάλα. Ναι, αυτή είναι η εποχή της Beyonce.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Andrew Harnik, File