WATCHLIST

Το αναίτιο remake του “Dirty Dancing” φαίνεται πως θα είναι φριχτό

Τι μπορεί είναι πιο περιττό στον κόσμο από τις κατσαρίδες; Εγώ θα σου πω. Το remake της ταινίας ''Dirty Dancing'', της καλύτερης ταινίας του σύμπαντος. Το γεγονός ότι είναι η αγαπημένη μου ταινία (δεν ξέρω αν το κατάλαβες από την δραματική εισαγωγή μου) σαφώς και επηρεάζει την άποψή μου για αυτό, ωστόσο αν ήταν έστω και 10% τίμιο το remake, που παρήγγειλε το ABC (ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ;;;), με καλό casting και είχε να δώσει κάτι διαφορετικό στην ιστορία που ήδη γνωρίζουμε και αγαπάμε, θα το υποστήριζα.

Αλλά όχι. Όταν είδα τις πρώτες φωτογραφίες, που κυκλοφόρησαν στο Entertainment Weekly, από τα γυρίσματα τα συναισθήματα που ένιωσα ήταν ένας συνδασμός απορίας, απέχθειας και εξαλλοσύνης, τα οποία φυσικά οδήγησαν σε αυτό το post- γκρίνια.

Θεωρείς ότι είμαι υπερβολική; Δες μια πρώτη εικόνα από την χαρακτηριστική σκηνή στη λίμνη.

entertainmentweekly.tumblr.com

Αλήθεια τώρα; Είδαν οι υπεύθυνοι αυτή τη λήψη και θεώρησαν ότι είναι οκ και τιμάει την αρχική;

Για να μην συζητήσω για την επιλογή του Colt- who dat- Prattes, ο οποίος μοιάζει με 45χρονο που κάνει παρέα με την νεολαία ”γιατί κατά βάθος δεν μεγάλωσε ποτέ και νιώθει ακόμα παιδί”; Στο ρόλο της Frances ”Baby” Houseman θα δούμε την Abigail Breslin, την οποία δεν λέω- αγαπάμε από το ”Little miss sunshine” και το ”Scream Queens”, αλλά όχι. ΟΧΙ. Δεν είναι η Baby.

A post shared by Colt Prattes (@coltprattes) on

Τα σχόλια που έχουν γραφτεί μέχρι στιγμής είναι κάτι μεταξύ ”ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ”, ”Καταστρέψατε την εφηβική μας ηλικία”, ”Κάτω τα χέρια σας από το Dirty Dancing” και το αγαπημένο μου ”Δεν έχουμε ήδη υποφέρει αρκετά;”. Το φανταστικό είναι ότι η ταινία γίνεται φέτος το καλοκαίρι 30 χρονών και θα περίμενε κανείς η όποια προσπάθεια για τον εορτασμό της να την τιμάει και όχι να προκαλεί τέτοιες αντιδράσεις από τις φωτογραφίες και μόνο!

Το cast συμπληρώνουν οι Debra Messing ως Marjorie Houseman (λολ), ο Bruce Greendwood ως Dr. Jake Houseman , η Sarah Hyland ως Lisa Houseman και η Nicole Scherzinger στο ρόλο της Penny Rivera.

Η αδερφή της Baby, Lisa Houseman

Η μαμά της Baby, Marjorie Houseman

Και, οκ να το δεχτώ. Αποφάσισες βρε ABC μου να κάνεις μια 3ωρη (!) καινούργια εκδοχή του ”Dirty Dancing”, μιας ταινίας που σημάδεψε τα late 80’s και μέχρι σήμερα θεωρείται ένα από τα διαμάντια της ποπ κουλτούρας. Γιατί, ΓΙΑΤΙ δημιουργείς κάτι που φαίνεται πρόχειρο και μάλλον πιο φριχτό και από το αποτυχημένο sequel ”Havana nights”; Οι υπεύθυνοι βέβαια υποστηρίζουν ότι θα μάθουμε περισσότερα για τους δεύτερους χαρακτήρες και θα ανακαλύψουμε άλλες πτυχές των πρωταγωνιστών, αλλά μέχρι να πατήσω το play δεν πιστεύω τίποτα.

Το μόνο που είναι οκ στην παραγωγή είναι η αφίσα.

A post shared by Colt Prattes (@coltprattes) on

Η τηλεταινία έχει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου- ραντεβού στις 25 Μαΐου για περισσότερη γκρίνια (εκτός και αν γίνει κανένα θαύμα και αυτό που δούμε είναι φανταστικό! Λέμε τώρα.)

Κεντρική φωτογραφία: abc.go.com