SARAH JESSICA PARKER

Η Sarah Jessica Parker σκέφτηκε τη λύση για να γίνει Sex And The City 3- Χειροκροτήστε τη

ASSOCIATED PRESS

Για να σε βάλουμε στο κλίμα, πριν από κάποιους μήνες είχε ακουστεί ότι θα γίνει και τρίτη ταινία Sex And The City. Μόνο που το σχέδιο ναυάγησε γιατί, όπως λέγεται, η Kim Cattrall (η κατά κόσμον Samantha) αρνήθηκε να λάβει μέρος επιβεβαιώνοντας μάλιστα τις φήμες για τις διαφιλονικίες και τον ανταγωνισμό που είχε με την Sarah Jessica Parker. Και τότε όλοι έπεσαν να τη φάνε.

H S.J. Parker, στην τελευταία της εμφάνιση στην τηλεοπτική εκπομπή, Watch What Happens Live μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα.

Βάζοντας στην άκρη τις διαφορές της με την Cattrall είπε, αστειευόμενη, ότι όλοι πρέπει να θρηνήσουμε για την απόφαση τη να αποχωρήσει από το καστ της σειράς/ταινίας και συνέχισε λέγοντας ότι, κατά τη γνώμη της, η ταινία πρέπει να γίνει πάση θυσία (κράτα αυτή τη λέξη).

 

«Πιστεύω ότι αφού θρηνήσουμε, ο Michael Patrick King (ο παραγωγός) πρέπει να σκεφτεί πώς θα συνεχίσουμε. Αυτή είναι η πιο ξεκάθαρη απάντηση που έχω να δώσω».

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Andy Cohen, πάνω στη συζήτηση, ανέφερε το όνομα της Sharon Stone ως αυτής  που θα μπορούσε να αντικαταστήσει Samantha.

 

«Δεν είσαι ο πρώτος που το λεει και πιστεύω ότι πρόκειται για μια πραγματικά ενδιαφέρουσα ιδέα», απάντησε η 52χρονη ηθοποιός.

Να θυμίσουμε ότι η Kim Cattrall υποδύθηκε για 12 χρόνια τη Samantha. Προφανώς και θα ήταν δύσκολο να φανταστούμε κάποια άλλη σε αυτό τον εικονικό ρόλο.

Σύμφωνα με δηλώσεις της, όταν της είχαν προτείνει (το Δεκέμβριο του 2016) να ξαναγίνει η Samantha για το νέο σίκουελ του Sex And The City είχε αρνηθεί απαντώντας με ένα «Όχι ευχαριστώ. Είμαι καλά».

 

Η Sarah Jessica Parker τη χαρακτήρισε ντίβα, μια δήλωση στην οποία η Cattrall απάντησε το εξής:

«Θα μπορούσε να είναι πιο ευγενική. Δε μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημά της όταν εδώ κι ένα χρόνο έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου και έχω αρνηθεί. Νομίζω ότι αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι έχω βγει η κακιά της υπόθεσης. Ποτέ δεν ζήτησα χρήματα, ποτέ δεν είχα παράλογες απαιτήσεις και ιδέες, οπότε το να θεωρούμαι ντίβα είναι επιεικώς γελοίο».

Παράλληλη παραδέχτηκε με την Parker ποτέ δεν ήταν κάτι παραπάνω από συνάδελφοι.

Kεντρική φωτογραφία: ASSOCIATED PRESS