SCARLETT JOHANSSON

Αποκλειστική συνέντευξη: H Scarlett Johansson θυμάται ακόμα τον ενθουσιασμό του Robert Downey Jr.

Η Scarlett Johansson πάντα θα είναι η πρώτη ηρωίδα της Marvel. Η Black Widow της ήταν από την πρώτη στιγμή ένας συναρπαστικός, περίπλοκος χαρακτήρας, η πιο ανθρώπινη ηρωίδα ανάμεσα σε Θεούς, τέρατα και υπερστρατιώτες. Μια πληγωμένη, σκοτεινή αλλά απίστευτα αποφασισμένη κατάσκοπος σε μια διαρκή πορεία εξιλέωσης, βρήκε πανάξια τη θέση της ανάμεσα σε ένα ρόστερ ηρώων στην κλασική πια υπερηρωική ταινία ''Avengers''.

Από τον Θοδωρή Δημητρόπουλο

Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια, πολλές ταινίες, αλλά η Black Widow της Scarlett Johansson βρισκόταν πάντα στην καρδιά αυτού του μυθικού στόρι. Τώρα, αυτό το έπος φτάνει σε μια στιγμή κορύφωσης με το πολυαναμενόμενο ”Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη”. Φυσικά, για άλλη μια φορά, η Scarlett Johansson θα βρίσκεται εκεί.

Όμως τι θα έλεγε τώρα στη νεότερη Scarlett; Και τι θυμάται από το καλωσόρισμα που της επιφύλαξε ο Robert Downey Jr. στην ομάδα;

Εξασφαλίσαμε μια σύντομη αποκλειστική κουβέντα ανάμεσα στην Scarlett Johansson και τον Paul Rudd, όπου μιλούν για την εμπειρία τους ως μέλη των Avengers.

 

Η ταινία ”Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη” ήδη υμνείται από την κριτική ως η πιο συγκινητική παραγωγή της Marvel. Πρωταγωνιστούν, εκτός από την Scarlett Johansson και τον Paul Rudd, οι Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans, Karen Gillan, Brie Larson.

 

*Οι “Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη” (“Avengers: Endgame”) προβάλλεται στις αίθουσες από την Feelgood.