WATCHLIST

Για μια χώρα στον κόσμο, το 50 Shades of Grey είναι απαγορευμένο

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Ζούμε από το προηγούμενο καλοκαίρι χωρίς καμία αμφιβολία στο ρυθμό του 50 Shades of Grey. Το τελευταίο διάστημα όμως έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας πολλές λεπτομέρειες για την ταινία.

Φωτογραφίες από το διαμέρισμα του ήρωα και το «playroom» του –τα παιχνίδια του είναι πονηρά και αφορούν στο sex- η οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσει θα προβληθεί στις 14 Φεβρουαρίου, στη γιορτή των ερωτευμένων.

Οι φανατικοί που έχουν διαβάσει το συγγραφικό πόνημα της E. L. James όχι μια αλλά πολλές φορές -στη χώρα μας σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων και έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα κυρίως του γυναικείου πληθυσμού- μετρούν αντίστροφα μέχρι τη μεγάλη στιγμή που οι ιστορίες του κυρίου Grey που βιώνει τη χαρά του έρωτα μέσα από τον πόνο, θα ζωντανέψουν στη μεγάλη οθόνη.

Και επειδή το κάθε νόμισμα έχει πάντα δυο όψεις, υπάρχουν και εκείνοι που εναντιώνονται. Συγκεκριμένα τα μέλη της ομοσπονδίας κινηματογράφου της Μαλαισίας, ύστερα από συνάντησή τους, αποφάσισαν την απαγόρευση της προβολής της στη χώρα, με το επιχείρημα πως αποτελεί στην ουσία πορνογραφία, βυθίζοντας στη θλίψη όσους περίμεναν να τη δουν.

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Jamie Dornan: Ο πρωταγωνιστής του “50 Shades Of Grey” σε νέα καμπάνια

Jamie Dornan: Δεν τον τρομάζουν οι ερωτικές σκηνές του Fifty Shades of Grey