WATCHLIST

Τα “Φιλαράκια” βγαίνουν στο σινεμά αλλά όχι σε ταινία. Να ενθουσιαστούμε ή όχι;

AP Photo/Reed Saxon

Αυτό το φθινόπωρο συμπληρώνονται 25 χρόνια από την έναρξη της σειράς που έμελλε να σφηνωθεί μέσα στο κεφάλι μας για αρκετές δεκαετίες. Για να το γιορτάσουν λοιπόν, οι παραγωγοί ετοιμάζουν σκηνές από τα αγαπημένα επεισόδια των θαυμαστών, ώστε να προβληθούν σε κινηματογραφικές αίθουσες σε όλη την Αμερική. Και σαν να μην έφτανε αυτό, θα προβληθεί αδημοσίευτο υλικό και σκηνές, καθώς και αποκλειστικές συνεντεύξεις.

 

Αυτή η πολύ ιδιαίτερη περίσταση θα έχει τον τίτλο “Friends 25th: The One with the Anniversary”, από την εταιρεία παραγωγής Fathom Events, και θα φιλοξενηθεί σε 1000 αίθουσες, σε διάστημα 3 ημερών. Κάθε ημέρα θα δείχνει και 4 επεισόδια, με ημερομηνία έναρξης την 23η Σεπτεμβρίου.

Δες κι αυτό: Κουίζ Beverly Hills: Ποιο αγόρι της σειράς μοιάζει με το αγόρι σου;

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε στη θέση να γιορτάσουμε την 25η επέτειο των Friends, μία τηλεοπτική σειρά που συνεχίζει να επιδρά ισχυρά στην κουλτούρα μας και να έλκει θαυμαστές από κάθε γενιά», δήλωσε ο Ray Nutt, διευθύνων σύμβουλος της Fathom Events. «Οι fans θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις πιο αστείες και συναισθηματικές σκηνές, αλλά αυτήν τη φορά θα το κάνουν στο σινεμά».

 

Αν και ακούγονται πολλά χρόνια οι φήμες ότι η παρέα θα επιστρέψει έστω και με ένα επετειακό επεισόδιο ώστε να δούμε πού βρίσκονται και τι κάνουν σήμερα, μάλλον αυτό το σενάριο θα έχει τη μοίρα του Sex and the City 3. «Η επίδραση της σειράς παραμένει εντυπωσιακή. Αποδεικνύει ότι υπήρξε μία ευφυής ομάδα πίσω από τη σειρά, με τη Marta Kauffman, τον David Crane, τον Kevin Bright αλλά και όλο το cast των ηθοποιών», συμπλήρωσε η Πρόεδρος του τηλεοπτικού ομίλου της Warner Bros, Lisa Gregorian. Εμείς εξακολουθούμε να  ελπίζουμε ότι η παρέα θα επανενωθεί, έστω και αν είναι να τους δούμε σε ΚΑΠΗ.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Reed Saxon