WATCHLIST

Αποκλειστικό: Πώς γυρίστηκαν οι “Άγγελοι του Τσάρλι” και γιατί ήταν η ώρα τους να επιστρέψουν

SONY

Μετά από τρεις υποψηφιότητες για Emmy και το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στο “Pitch Perfect 2”, η κωμικός Elizabeth Banks καταπιάνεται με τρεις εμβληματικούς πράκτορες γένους θηλυκού. Και όταν λέω καταπιάνεται, εννοώ γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο επερχόμενο “Charlie’s Angels”, γιατί όπως θα σου πει και η ίδια η Kristen Stewart στο παρακάτω αποκλειστικό βίντεο, η Banks δεν πιστεύει απλώς ότι οι γυναίκες είμαστε ικανές για ό,τι βάλουμε στο νου μας, αλλά μπορεί και να το αποδείξει.

Οι “Άγγελοι του Τσάρλι” μεταμόρφωσαν τη Farrah Fawcett – και τη λιονταρίσια χαίτη της – σε megastar και τις Cameron Diaz, Lucy Liu και Drew Barrymore στις κολλητές με τις οποίες ήθελες πάντα να κατατροπώνεις τους εχθρούς σου. Τώρα παίρνει τη σκυτάλη υπό την καθοδήγηση της Banks η Stewart που εγκαταλείπει το ληθαργικό της προφίλ για σκηνές δράσεις, η Naomi Scott που μόλις είδαμε και θαυμάσαμε στο “Aladdin” σε ρόλο προγραμματίστριας, και η Ella Balinska, το πιο σκληροτράχηλο μάλλον μέλος της ομάδας προστασίας. Όσο για τον ίδιο τον Τσάρλι, εκείνος παραμένει απροσπέλαστος πίσω από την ασφάλεια του Townsend Agency.

Μπορείς να περιμένεις μεταμφιέσεις, θανατηφόρες λαβές, μια συγκλονιστική γκαρνταρόμπα, την απαραίτητη πια συντονισμένη χορογραφία στο κλαμπ και, φυσικά, τη γυναικεία αλληλεγγύη που κρατά πάντα ζωντανούς τους “Αγγέλους”.

Ας στα πουν οι ίδιες:

 

Το “Charlie’s Angels” θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Νοεμβρίου από τη Feelgood Entertainment.

Πάρε μια μικρή γεύση της ταινίας από το τρέιλερ αμέσως τώρα:

Κεντρική φωτογραφία: Sony Entertainment