Η ατάκα που ''έβγαλε εκτός εαυτού'' τον Μάνο Παπαγιάννη

Τι συνέβη και η Σοφία Παυλίδου κατέληξε στο νοσοκομείο;

Όταν τα νέα ξεπερνούν κάθε έννοια clickbait και η επικαιρότητα ξερνάει ειδήσεις σαν κι αυτή του φερόμενου ξυλοδαρμού της Σοφίας Παυλίδου από τον συνάδελφό της, Μάνο Παπαγιάννη, το να πει κανείς τη γνώμη του για το πώς και το γιατί, νομίζω πως περισσεύει.

Η αλήθεια είναι πως όντως δεν έχουμε ακούσει την άλλη μεριά και δεν πρέπει να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα, αλλά υπάρχει ιατρική γνωμάτευση, εισαγωγή σε νοσοκομείο, μάρτυρες και αποφυγή του αυτόφωρου. Το βασικότερο απ' όλα είναι ότι υπάρχει αυτή η περιγραφή της Σοφίας Παυλίδου.

Σύμφωνα με όσα λέει η ηθοποιός, κάποια δική της παράλειψη στους διαλόγους της παράστασης στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Μάνο Παπαγιάννη, του "έκοψε" μια δική του αστεία ατάκα, γεγονός που μπορεί να του κλείσει επαγγελματικές πόρτες. Η "απειλή" αυτή για την καριέρα του ηθοποιού, ήταν που τον έβγαλε εκτός εαυτού και επιτέθηκε(;) στη Σοφία Παυλίδου. Δεν μπορούμε να ξέρουμε εννοείται τον πραγματικό τους διάλογο, ούτε αν και πώς επιτέθηκε και η άλλη μεριά, το αδιαμφισβήτητο γεγονός όμως είναι ότι ο ένας από τους δυο τους έχει περισσότερη δύναμη από τη φύση του και όλοι γνωρίζουμε ποιος θα υπερτερούσε τελικά.

Κι όταν κάποιος εξοργίζεται με μια τέτοια αφορμή, τι μπορεί αλήθεια να κάνει όταν υπάρξει σοβαρότερος λόγος για να θυμώσει και καθόλου μάρτυρες; Σε οποιαδήποτε περίπτωση, όσο καλό κι αν ήταν το αστείο που δεν πρόλαβες να πεις, Μάνο Παπαγιάννη, πίστεψέ με κανείς δε θα ξαναγελάσει όταν το ακούσει, έχοντας μάθει ότι άρπαξες μια συνάδελφό σου από τον λαιμό και την πέταξες στο πάτωμα.

Όλο αυτό είναι κάτι πολύ παραπάνω από έναν ηθοποιό που ξαφνικά αποκαλύφθηκε το βίαιο πρόσωπό του. Είναι ένας ακόμα άντρας που ξέρει πολύ καλά να κρύβει ότι ξεπερνά τα όριά του για πλάκα κι εμείς πρέπει "να περιμένουμε να ακούσουμε και την άλλη μεριά".

Η σύζυγός του, Αγγελική Δαλιάνη, αντικατέστησε την Σοφία Παυλίδου όταν εκείνη έλειψε με αναρρωτική άδεια εξαιτίας των κακώσεων που της προκάλεσε ο σύζυγός της, Μάνος Παπαγιάννης. Όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό, η γυναίκα του είπε πως δε γνωρίζει κάτι. Οι ακόλουθοι της Αγγελικής Δαλιάνη στο instagram, την κατακεραυνώνουν με σχόλια, στα οποία την παίρνει κι εκείνη η μπάλα.

Δεν ξέρω τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες, αλλά σίγουρα ελπίζω αυτό να είναι μια μεγάλη και οριστική αυλαία που θα πέσει για τον Μάνο Παπαγιάννη και την καριέρα του. Δεν μπορούμε να κατηγορούμε τη σύζυγο κάποιου για τις δικές του πράξεις και σίγουρα δεν μπορούμε να αμφισβητούμε μαρτυρίες και ιατρικές γνωματεύσεις. Βρισκόμαστε εν αναμονή των εξελίξεων, αλλά πολύ φοβάμαι ότι δε θα υπάρξει κανένα plot twist σε αυτή την ιστορία και απλά θα χρειαστεί να χωνέψουμε ακόμα έναν επικίνδυνο που κρυβόταν πίσω από τη μάσκα του οικογενειάρχη και των χαμογελαστών selfies στα social media.

 

"Δεν είσαι η μόνη - δεν είσαι μόνη", κάλεσε στο 15900 για να καταγγείλεις κάθε περιστατικό.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μάριον Παλιούρα

"Το παίζει έξυπνη", "πουλάει πνεύμα", "δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω". Αυτά είναι τα σχόλια οικογένειας, φίλων και γνωστών για τη Μάριον Παλιούρα. Δε μπορούσε να είναι μια απλή Μαρία, γεγονός που οι δικοί της κατάλαβαν από νωρίς και της άλλαξαν κατάληξη. Γράφει από ψυχοβγαλτικά κείμενα μέχρι κριτική για την Kim Kardashian. Μιλάει πολύ και ονειρεύεται να κάνει ραδιόφωνο, να μεταγλωτίσει cartoon και να γράψει ένα βιβλίο, του οποίου την ιστορία ξέρει ήδη, αλλά βαριέται να καταγράψει. Η αναβλητικότητα θα μπορούσε να είναι το μεσαίο της όνομα, εκτός αν πρόκειται για ταξίδια, θέατρο ή σινεμά. Είναι περήφανη για το nakedathens και για το ότι βρήκε δουλειά πριν καν πάρει το πτυχίο της από τα ΕΜΜΕ. Δίδυμος με ωροσκόπο Τοξότη, καταλάβατε.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ