H Μαρία Κορινθίου ανεβάζει αρετουσάριστη φωτογραφία της, αλλά το πρόβλημα δεν είναι η κυτταρίτιδά της

Βρες το λάθος στο ότι η Μαρία Κορινθίου απαρνείται το Photoshop.

"Η Μαρία Κορινθίου αφόρητα σέξι στο Down Town", γράψαμε λίγη ώρα πριν στο Ladylike.gr. Και το εννοούσαμε, έχοντας φιλτράρει βέβαια ορισμένα από τα πράγματα που σκεφτόμασταν την ώρα που χαζεύαμε τη φωτογράφισή της. Ένα από αυτά; Το εμφανέστατο photoshop.

 

Δυστυχώς το ιλουστρασιόν χαρτί έχει πάψει να αποτελεί δικαιολογία για τα αψεγάδιαστα κορμιά και τα αλαβάστρινα πρόσωπα, κι έτσι ο κόσμος το έχει τούμπανο και οι εκδότες των περιοδικών κρυφό καμάρι, ότι "περιποιούνται" τις ατέλειες των διασήμων, ώστε να τυπωθούν και να διανεμηθούν στα περίπτερα "ιδανικές και αφόρητα σέξι".

Μετά από τα σχόλια του κόσμου, η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την φωτογραφία του εξωφύλλου χωρίς retouch και λιπογλυπτική. Όπως είναι στην πραγματικότητα.

Η παραγγελιά μου μόλις έφτασε! Όπως με θέλετε! Αρετουσάριστη! Τα φιλιά μου

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ Official (@mariakorinthiou) στις

Η αντίδραση του κόσμου στα σχόλια ήταν μόνο θετική και από άντρες και από γυναίκες, ενώ οι περισσότεροι της δίνουν τα συγχαρητήριά τους επειδή ΤΟΛΜΗΣΕ να την ανεβάσει.

Πράγματι, θέλει τόλμη να είσαι ο εαυτός σου, όταν οι άλλοι(;) προτιμούν να είσαι κάπως αλλιώς.

Την ίδια στιγμή που θεωρητικά βγάζω το καπέλο στη Μαρία Κορινθίου για το ότι δεν φοβήθηκε μην τη δει ο κόσμος με κυτταρίτιδα και δημοσίευσε την πραγματική της εικόνα, το ξαναφοράω για να σκεφτώ τι μπορεί να πηγαίνει ακόμα τόσο λάθος με την απαρχαιωμένη, ξεπερασμένη και διαστρεβλωμένη αντίληψη, ότι ο κόσμος πρέπει να βλέπει διάσημους ανθρώπους, οι οποίοι ακριβώς επειδή χαίρουν αναγνωρισιμότητας δεν δικαιούνται και βασικά απαγορεύεται να μην έχουν κοιλιακούς, σμιλεμένα πόδια και αδύνατες γάμπες.

Έχουμε φτάσει σε μια εποχή που γνωρίζουμε απόλυτα τι συμβαίνει γύρω μας και μιλάμε ανοιχτά γι' αυτό. Ζω για τη μέρα που η αρετουσάριστη εικόνα μιας διάσημης Ελληνίδας δε θα αποτελεί είδηση, αλλά εξώφυλλο κάποιας από τις συνεντεύξεις της. Όχι επειδή το ζήτησε κι επειδή ο τίτλος θα είναι "Η γυμνή αλήθεια της τάδε", αλλά επειδή αυτή θα είναι η νόρμα του ελληνικού τύπου. Κάποια στιγμή θα μάθουμε ότι όντως η αλήθεια αρέσει περισσότερο.

TAGS:

Μάριον Παλιούρα

"Το παίζει έξυπνη", "πουλάει πνεύμα", "δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω". Αυτά είναι τα σχόλια οικογένειας, φίλων και γνωστών για τη Μάριον Παλιούρα. Δε μπορούσε να είναι μια απλή Μαρία, γεγονός που οι δικοί της κατάλαβαν από νωρίς και της άλλαξαν κατάληξη. Γράφει από ψυχοβγαλτικά κείμενα μέχρι κριτική για την Kim Kardashian. Μιλάει πολύ και ονειρεύεται να κάνει ραδιόφωνο, να μεταγλωτίσει cartoon και να γράψει ένα βιβλίο, του οποίου την ιστορία ξέρει ήδη, αλλά βαριέται να καταγράψει. Η αναβλητικότητα θα μπορούσε να είναι το μεσαίο της όνομα, εκτός αν πρόκειται για ταξίδια, θέατρο ή σινεμά. Είναι περήφανη για το nakedathens και για το ότι βρήκε δουλειά πριν καν πάρει το πτυχίο της από τα ΕΜΜΕ. Δίδυμος με ωροσκόπο Τοξότη, καταλάβατε.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ