OPINIONS

Φόρεσε το προφυλακτικό βρε Μάκη μου

Και κάπου εδώ ήρθε η στιγμή να ανοίξει το θέμα ''προφυλακτικό'' αφού φίλες και γνωστές την έπαθαν στις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Δεν είναι δυνατόν εν έτει 2014 οι άνδρες να διαπραγματεύονται τη χρήση προφυλακτικού κατά την σεξουαλική επαφή. Πού πας αγόρι μου χωρίς; Όταν παρκάρεις έχεις τον νου σου να τοποθετήσεις σχολαστικά την ηλιοπροστασία για να μη χαλάσεις το παρμπρίζ, όταν πας να κάνεις σεξ γιατί αρνείσαι πεισματικά να βάλεις προφυλακτικό; Είναι σωστός διαχωρισμός. Όχι, απάντησέ μου χωρίς υπεκφυγές.

Να απευθυνθώ σε εσένα αγαπητή μου που κάνεις τις διακοπές σου και είσαι έτοιμη για όλα. Πας στο νησί, κάνεις μπάνιο, διασκεδάζεις και εντοπίζεις το μανάρι που σου κάνει κλικ. Πώς τα φέρνει η μοίρα και σε πλησιάζει. Μιλάτε, μιλάτε λίγο ακόμα, μιλάτε κι άλλο.

Το βλέπεις το πράγμα. Μεγάλα κορίτσια είμαστε κι όλο αυτό το ολονύκτιο παιχνίδισμα θα καταλήξει. Μπορεί να μη γίνει το πρώτο βράδυ αλλά το επόμενο η κατάσταση θα φτάσει στο απροχώρητο.

Σου αρέσει και τον γουστάρεις, μιλάμε ανοικτά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, και λες γιατί όχι. Σου έρχονται στο μυαλό όλες οι εκφράσεις τύπου ”Μια ζωή την έχουμε”, ”Αν δεν τα κάνω τώρα, πότε θα τα κάνω”, ”Και τόσα χρόνια σεμνή τί κατάλαβα;” ”Η ζωή είναι μικρή”. Αφού ανέσυρες τις κλισεδιές από το χρονοντούλαπο κι έκανες τις αναστολές σου στην άκρη αποφασίσεις να ανάψεις το πράσινο φως και για κάτι περισσότερο πέρα από φιλιά και αγγίγματα.

 

Βρίσκεστε μόνοι σας. Εσύ, αυτός, το πάθος σας και μέχρι εκεί; Κάτι λείπει ή μου φαίνεται; Κάτι έχουμε ξεχάσει ή φταίει η τρίτη βότκα που ήπια χορεύοντας Beyonce; Βρε ανόητε δεν εννοώ την αποτρίχωση. Εσύ, ο άνδρας κάτι έχεις παραλείψει.

Οι μπλούζες έχουν βγει προ πολλού και τα φερμουάρ δεν έχουν προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση. Κι εκεί που λες πως θα κάνεις πραγματικότητα το ”η Rihanna που θέλει κάθε άνδρας” (Τι; δεν έκανες το τεστ πόσο ξενέρωτη είσαι στο κρεβάτι;) και θα πάρουν φωτιά τα σεντόνια, σου τη βγαίνει από δεξιά και χωρίς φλας ο Μάκης.

 

Όχι μόνο δεν ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό για την εισβολή, αλλά το κάνει και χωρίς κράνος. Πού πας φίλε μου; Υπάρχει και άμαχος πληθυσμός στο δωμάτιο. Σε απλά ελληνικά. Ετοιμάζεται να κάνει είσοδο χωρίς να βάλει προφυλακτικό και χωρίς να μπει στον κόπο να σε ενημερώσει για τις προθέσεις του.

Και γίνεσαι έξαλλη και δικαίως κορίτσι μου. Τον ήξερες κι από χθες; Τον σταματάς κλάσματα δευτερολέπτου πριν και του λες ”δε θα βάλεις προφυλακτικό;” Να πέσει από τα σύννεφα ο άνθρωπος. Δεν το περίμενε αυτό να του το φυλάει ο Θεός. Να τον ρωτάς τέτοια χαζά; Αφού του είπες το ‘ναι’. 1111 Δηλαδή, διακινδυνεύει να μην ολοκληρώσει παρά να το κάνει με ασφάλεια και για τους δυο σας. Και εσένα πες σε έχει γραμμένη, τον εαυτό του δεν τον σκέφτεται; Όχι κορίτσια μου. Πείτε όχι σε κάθε ανεύθυνο που κυκλοφορεί εκεί έξω. Αν δεν μάθουν τα γράμματα πρόταση δε θα συντάξουν ακόμα κι αν αντιγράψουν την πρώτη φορά.

 

Και επειδή δε θέλω να το κλείσουμε τόσο σοβαρά, ας θυμηθούμε τις πιο γελοίες δικαιολογίες που λένε οι άνδρες για να μην βάλουν προφυλακτικό.

-Μα καλά. Δεν με εμπιστεύεσαι;

-Έχω αλλεργία στο λάτεξ.

-Είσαι τόσο σέξι που δεν κρατιέμαι.

-Έχω κάνει μπάνιο

-Αφού σε αγαπώ.

-Είσαι η γυναίκα της ζωής μου. 222 -Μην ανησυχείς, δεν είναι μεταδοτικό.

-Α, ήθελες να βάλω προφυλακτικό;

-Έκλεισε και το περίπτερο.

-Ξέρεις μωρέ, αν το βάλω δε θα γίνει δουλειά.

-Δεν έχω πάει με άλλη στη ζωή μου.

-Θα σου αρέσει πιο πολύ, χωρίς.