Πριν από 2 εβδομάδες

H VALENTINA SAMPAIO ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ TRANSGENDER ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ VICTORIA’S SECRET ΚΑΙ ΝΑΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΟΖ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

Επιτέλους, ο κόσμος της μόδας δείχνει να αποδέχεται τη διαφορετικότητα. Αυτή τη διαφορετικότητα που δε θα έπρεπε να θεωρείται διαφορετικότητα και να σχολιάζεται διαρκώς.
Πριν από 3 εβδομάδες

«ΚΕΡΔΙΣΕΣ!»: ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΣ)

Το συγκινητικό βίντεο του ημιμαραθωνίου Κρήτης που έγινε γρήγορα viral και δείχνει την ανθρώπινη αποξένωση αλλά και ευαισθητοποιεί πάνω στο θέμα των παιδιών με αναπηρίες.
Πριν από 3 εβδομάδες

H MEGHAN MARKLE ΤΙΜΑ 15 ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ "ΚΡΑΖΟΥΝ". WELCOME TO OUR WORLD

Η δούκισσα είναι η πρώτη guest editor της βρετανικής Vogue, υπεύθυνη για το εξώφυλλο, οι κριτικοί όμως δεν είναι ευχαριστημένοι. Δεν πέφτουμε κι από τα σύννεφα.
Πριν από 1 μήνα

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΦΕΡΣΟΥ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΙΣ Μ@@@@Σ

Στην Κύπρο κυκλοφόρησε, ίσως, η χειρότερη καμπάνια κατά της γυναικείας κακοποίησης αποδεικνύοντας πως οι ρίζες του προβλήματος είναι πολύ βαθιές.
Πριν από 1 μήνα

H ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ SUZANNE EATON ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ. Ο ΣΕΞΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

Η δολοφονία της Suzanne Eaton στην Κρήτη, ήταν η τελευταία από τις αρκετές γυναικοκτονίες που έχουμε δει να συμβαίνουν στην Ελλάδα τελευταία.
Πριν από 1 μήνα

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΗΣ SERENA WILLIAMS ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ

Η τενίστρια σε αρετουσάριστες φωτογραφίες για το Harper's Bazaar, δεν μπορεί παρά να εμπνέει όσους έχουν ανασφάλειες με το σώμα τους και τον εαυτό τους γενικότερα.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ