WELLNESS

Τι σημαίνει για έναν άντρα η αγαπημένη του στάση στο sex

Ο τρόπος που ένας άντρας ντύνεται, φέρεται, κινείται, οδηγεί, κοιτάζει και μιλάει λένε πολλά για το ποιόν του. Όλες έχουμε κάνει δεύτερες σκέψεις για ένα αγόρι που μας αρέσει επειδή φοράει τα λάθος παπούτσια ή μιλά απότομα κάποιες φορές.

Όταν όμως όλα πάνε κατ’ ευχήν και τα προγραμματισμένα ραντεβού σας είναι καλύτερα απ’ αυτό που περίμενες, ψάχνεις καμια φορά να δεις ποιο λάκκο έχει η φάβα. Ειδικά αν έχει καεί η γούνα σου προηγουμένως.

Έχεις βάλει λοιπόν check στο ντύσιμο, στη συμπεριφορά, τον έχουν εγκρίνει οι φίλες σου και τέλος πάντων καλύπτει όλα εκείνα που θες τη δεδομένη στιγμή από το αγόρι που σε συνοδεύει.

Τι γίνεται όμως όταν μετά από ένα ραντεβού, οι δρόμοι σας οδηγήσουν στο ίδιο σπίτι και συνεπώς στο ίδιο κρεβάτι; Το σεξ, όσο κι αν ορισμένες δηλώνουν το αντίθετο, είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την επιτυχημένη συνύπαρξη – συμβίωση – κοινή πορεία σας στη ζωή. Διότι όσο καλά κι αν είναι τα υπόλοιπα, όσο ερωτευμένοι κι αν είστε, αν δεν έχετε χημεία στις προσωπικές σας στιγμές, το γλυκό δε δένει για πολύ.

Πρέπει να ξέρεις πως ο τρόπος που επιλέγει να κινηθεί στο κρεβάτι, λέει εξίσου πολλά για το ποιος είναι πραγματικά. Δες τι ακριβώς σημαίνει η αγαπημένη του στάση στο σεξ (αυτή δηλαδή που κάνετε συχνότερα ή εκείνη στην οποία επιλέγει να μείνετε για περισσότερη ώρα) και αποφάσισε αν θες τελικά να είσαι με έναν τέτοιο τύπο.

Ιεραποστολικό

 

Του ζητάς να σου ζωγραφίσει κάτι και το πιο πρωτότυπο που κάνει είναι εκείνος ο κύκλος με τις πέντε γραμμές για μαλλιά και τις τελείες για μάτια. Ήρθαν τα γενέθλιά σου και το καλύτερο δώρο που μπορεί να σκεφτεί είναι να τηλεφωνήσει στη φίλη σου να σου πάρει κάτι και να της δώσει τα λεφτά. Με λίγα λόγια φαντασία μηδέν, αλλά πέτυχες ένα ρομαντικό αγόρι.

Υπέρ: Έχεις πολλές πιθανότητες να σου ανάψει κεριά, να σου βάλει απαλή μουσική και να… σου χαϊδεύει τα μαλλιά. Μπορεί να γεμίσει και το κρεβάτι ροδοπέταλα καμια φορά. Μπορεί.

Κατά: Η απόλυτη ανία, βαρεμάρα, παντελής έλλειψη κινήτρου και όρεξης για οποιαδήποτε αλλαγή. Σπαρίλα, πλήξη και το πιθανότερο σενάριο είναι να κοιμηθεί πάνω σου, στον ώμο σου.

Αγαπημένα προστυχόλογα: “Είσαι τόσο όμορφη”, “Σου αρέσει αυτό;”, “Πες μου πόσο καλός είμαι”

Στα τέσσερα

 

Βλέπει συνέχεια στο youtube Beyonce, Jennifer Lopez, Iggy Azalea, και  φυσικά Nicki Minaj. Το αγαπημένο του τραγούδι είναι το “Booty”. Τρώει με μεγαλύτερη ευχαρίστηση τις ντομάτες και τα αχλάδια, ενώ είναι ένα κινούμενο thesaurus με συνώνυμα για τη λέξη “οπίσθια” σε όλες τις γλώσσες (βλ. καπούλια, ποπός, πισινός κλπ). Ναι, κοιτάζει πάντα τις γυναίκες πρώτα από πίσω.

Υπέρ: Αν έχεις ευμεγέθη οπίσθια, θα σε αποθεώνει συνεχώς. Του αρέσει το spanking.

Κατά: Είναι εμμονικός με τη συγκεκριμένη περιοχή και οποιαδήποτε εμμονή ΔΕΝ μας αρέσει. Του αρέσει το spanking. Πολύ.

Αγαπημένα προστυχόλογα: “Πάρε και τούτη και κείνη”, “Μου έπεσε ένα κέρμα, σκύψε να μου το πιάσεις”, “Τι ωραία θέα είναι αυτή μάνα μου;”

Όρθιο

 

Είναι κοντός και έχει κόμπλεξ με αυτό γι’ αυτό και προσπαθεί να καλύψει το κενό που νομίζει ότι δημιουργεί στα μάτια σου, όταν εσύ φοράς τακούνι, με το να χρησιμοποιεί το ύψος του για να κάνει κάτι που οι πιο ψηλοί δυσκολεύονται. Ξέρει πολύ καλά μαθηματικά, ώστε να μπορεί να υπολογίσει ποιο πόδι πρέπει να πάει που και υπό ποια γωνία πρέπει να λειτουργήσει.

Υπέρ: Γλυκούλης γιατί χρησιμοποιεί την “αδυναμία” του για να σ’ ευχαριστήσει. Περιπετειώδης γιατί δε χρειάζεται κρεβάτι για να λειτουργήσει, οπότε μπορείς να τον “παρενοχλήσεις” ανά πάσα στιγμή.

Κατά: Αν έχεις δισκοπάθεια θα υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Όπως επίσης κι αν δεν έχετε περίπου το ίδιο ύψος.

Αγαπημένα προστυχόλογα: “Κάνε λίγο πιο κει, σήκω λίγο στις μύτες”, “Εκεί είναι καλά; Να μπώ;”

Dine, Wine and 69

 

Γνωρίζεις το multi-tasking; Παρακολούθησέ τον στην καθημερινότητά του. Μπορεί να μιλάει στο κινητό και να οδηγεί, ενώ σκέφτεται ποιο θα είναι το επόμενο tweet του. Ακούει μουσική από δύο διαφορετικές συσκευές. Αριστερό αυτί Rihanna, δεξί Αντώνης Ρέμος. Αν τα κάνει όλα το ίδιο καλά; Εσύ μόνο το ξέρεις.

Υπέρ: Παίρνεις ό,τι δίνεις ταυτόχρονα. Δε χρειάζεται να ανησυχείς ότι χρωστάς ή σου χρωστάει κάτι. Επίσης, κάνετε δυο “δουλειές” στο χρόνο της μίας. Προλαβαίνεις να βάψεις και τα νύχια σου μετά.

Κατά: Πιθανότατα δεν είναι και ο καλύτερος στον στοματικό έρωτα, οπότε δε θέλει να δώσεις όλη την προσοχή σου στην τεχνική του, γι΄αυτό σε βάζει να ασχολείσαι με κάτι παράλληλα.

Αγαπημένα προστυχόλογα: Έχει απασχολημένο το στόμα του, hello;

Εσύ από πάνω

 

Ξαπλώνει και περιμένει μέχρι να πάρεις το μήνυμα. Σε φιλάει και σε σπρώχνει προς το μέρος του μέχρι να πάρεις το μήνυμα. Ακόμα κι αν κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις προτιμά να στο πει με λόγια, παρά να πάρει εκείνος την πρωτοβουλία να κάνει κάτι. Βαριέται και θέλει να κάνεις εσύ όλη τη δουλειά με τη δικαιολογία ότι έτσι “το απολαμβάνεις περισσότερο”.

Υπέρ: Είναι η πόζα που δείχνεις πιο όμορφη απ’ όλες. Εφόσον σε βλέπει σε full frontal, make the best of it και φρόντισε να δείχνεις σέξι. Επίσης, ορισμένες φορές, όντως το απολαμβάνεις περισσότερο έτσι.

Κατά: Αν βαριέται να κάνει το οτιδήποτε στο σεξ, φαντάσου πώς θα είναι στα υπόλοιπα. Δε θα βοηθάει καθόλου στις δουλειές του σπιτιού, θα μαγειρεύεις μόνο εσύ και με τον καιρό θα απαιτεί και τις παντόφλες του.

Αγαπημένα προστυχόλογα: “Όχι, εσύ έλα…”, “Μου αρέσει να σε κοιτάζω να το απολαμβάνεις”, “Ξέρω ότι σου αρέσει κι εσένα έτσι”

Spooning

 

Είναι μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, αλλά ακόμα κι έτσι δε μπορεί να μη δει πόσο σέξι είσαι. Επειδή η κούραση τον έχει καταβάλει, αποφασίζει απλά να γείρει προς το μέρος σου και να γίνει κάπως έτσι “τσαπατσούλικα” η δουλειά. Τη μια φορά τη συγχωρείς, αλλά να είναι αυτό το αγαπημένο του;

Υπέρ: Είναι ιδανική στάση αν βρίσκεσαι κι εσύ στην ίδια κατάσταση, αλλά παράλληλα τον θες. Το απολαμβάνεις, αλλά παράλληλα δε σε βλέπει, οπότε δε χρειάζεται να νιώθεις άβολα αν δείχνεις κουρασμένη.

Κατά: Αν γίνει μονιμότητα ένα είναι σίγουρο. Κάποια φορά αντί για ερωτόλογα, θα ακούσεις ροχαλητό στο αυτί σου.

Αγαπημένα προστυχόλογα: “Σε θέλω, σε θελ.., σε…, ζζζζ…”

Η στάση του λωτού

 

Ξέρει ότι είναι ωραίος, ξέρει ότι τον θες και σε θέλει εξίσου. Παράλληλα όμως προτιμά να μην ξεβολευτεί και να κάνετε σεξ οκλαδόν. Δε χρειάζεται να κουραστεί κιόλας, κι αμα είναι και αγκαλίτσας, η στάση αυτή τον εξυπηρετεί ιδανικά. Επίσης του αρέσει η yoga και χαιρετάει κάθε πρωί τον ήλιο. Namaste.

Υπέρ: Θα έρθετε πιο κοντά. Για την ακρίβεια όσο πιο κοντά γίνεται. Αυτή η στάση θα σας ενώσει και σωματικώς και πνευματικώς. Με τη βοήθεια του Brahman φυσικά.

Κατά: Θα πιαστείς και αν σου βάζει και ήχους από ρυάκια για μουσική υπόκρουση, θα σε πιάσει κατούρημα.

Αγαπημένα προστυχόλογα: “Άνοιξε την καρδιά σου στον ουρανό μωρό μου”, “Νιώσε τη ροή της ενέργειας μέσα στο σώμα σου”

 

Περισσότερο sex στο LadyLike:

Τα 14 sex toys που θα σου αλλάξουν τη ζωή

10 λόγοι για να κάνεις σεξ το πρωί

20 πράγματα που σκέφτονται οι άντρες κατά τη διάρκεια του σεξ