SEX

Το σεξ σε αριθμούς: Νούμερα που ορίζουν την ερωτική μας ζωή

Ας μιλήσουμε λίγο για σεξ, με αριθμούς. Η ποιότητα πάνω απ' όλα στον έρωτα, αλλά και οι αριθμοί πάντα κάτι αποκαλύπτουν, κι όχι μόνο. Κατατοπίζουν, εκπλήσσουν, δίνουν δεδομένα και- γιατί όχι- μας προκαλούν να συγκριθούμε μαζί τους.

> Σεξ με 919 άντρες μέσα σε ένα 24ωρο: Το 2004 η Αμερικανίδα Lisa Sparks έσπασε κάθε ρεκόρ ερωτικής συνεύρεσης στο πλαίσιο του διαγωνισμού World Gangbang Championship.

> 6-10 δευτερόλεπτα έχει διάρκεια ο μέσος γυναικείος οργασμός. Αλλά όλα σχετικά, αφού έστω και κατ’ εξαίρεσιν γυναίκες τον απολαμβάνουν για περίπου 20 δευτερόλεπτα.

> Κάθε μέρα κάνουν σεξ 100.000.000 άνθρωποι. Από αυτούς, 1 στους 4 προτιμούν να ερωτοτροπούν με σβηστά φώτα. Το 12%  κάνει σεξ στη δουλειά.

 

> Η γυναίκα με τα πιο πολλά παιδιά: Η Ρωσίδα Valentina Vassilyeva. Γέννησε 27 φορές από το 1725 μέχρι το 1765, 16 δίδυμα, 7 τρίδυμα και 4 τετράδυμα. Σύνολο 69 παιδιά.

> Η γυναίκα με τους πιο πολλούς οργασμούς: 134 φορές μέσα σε 60 λεπτά. Πρόκειται για μία συμμετέχουσα κατά τη διάρκεια έρευνας για το σεξ- προφανώς- στο κέντρο Σεξουαλικών Ερευνών της Καλιφόρνια.

> 1 στις 50 γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχει μία τρίτη θηλή. Μη φανταστείς στο ίδιο μέγεθος με τις άλλες δύο, μικρότερη. Ωστόσο, υπάρχει.

> 10 χρόνια αποχής ενός άντρα από το σεξ επιφέρει- μεταξύ άλλων (διαταραχή στύσης κι εκσπερμάτισης)- συνέπειες και στα ανατομικά του χαρακτηριστικά. Για την ακρίβεια, ήπιας μορφής συρρίκνωση.

> Το 47% των γυναικών φτάνουν για πρώτη φορά σε οργασμό με τον αυνανισμό. Οι υπόλοιπες κρατούν τη χαρά εως ότου κάνουν σεξ.

> 20.160 λεπτά περνάει ο μέσος άνθρωπος στη ζωή του δίνοντας φιλιά.

> Σε 30 λεπτά σεξ «καίμε» από 100 μέχρι 300 θερμίδες. Συνήθως οι άντρες καίνε περισσότερες από τις γυναίκες.

> Μόνο 2 είδη πάνω στον πλανήτη κάνουν σεξ για ευχαρίστηση: Ο άνθρωπος και το δελφίνι.

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;