SEX

3 ερωτικές στάσεις ό,τι πρέπει για τα κρύα μερόνυχτα

unsplash.com

Ακολουθεί κλισέ: Κρύο και καιρός για δύο- τι κι αν ο ήλιος ακόμα κάνει την εμφάνισή του, τη νύχτα η θερμοκρασία πέφτει κατακόρυφα. Αλλά εσύ δεν κρυώνεις, έχεις εκείνον, μπαίνεις μέσα στην αγκαλιά του και ζεσταίνεσαι. Και το ένα φέρνει το άλλο. Όπως λοιπόν το καλοκαίρι που κάνει ζέστη αποφεύγετε κάποιες στάσεις γιατί δεν βολεύουν, έτσι και το χειμώνα, προτιμούνται κάποιες άλλες, έτσι για να έρθετε ακόμα πιο κοντά, να ζεσταθείτε ο ένας πάνω στο σώμα του άλλου, να επιτευχθεί η απόλυτη τριβή.

Ιεραποστολικό τυλιχτό

Στάση που τον νιώθεις εντελώς πάνω σου, δημιουργείται έξτρα θερμότητα, τα κορμιά σας ακουμπούν το ένα το άλλο από το στήθος μέχρι τους γοφούς. Τυλίγοντας τα πόδια σου γύρω από το σώμα του, η επαφή γίνεται πιο στενή και η διείσδυση βαθύτερη.

Το αργό κουτάλι

Ακόμα να ζεστάνει το άτιμο το καλοριφέρ, αλλά τι να κάνεις που εσείς έχετε ορέξεις; βγάζετε τα ρούχα σας και χώνεστε τρυφερά κάτω από το πάπλωμα. Μία στάση που συνδυάζει αγκαλιές, φιλιά και πραγματικό σεξ είναι το κουτάλι, η οποία μπορεί να προκύψει κι εντελώς αυθόρμητα, την ώρα που έχετε ξαπλώσει με τις πιτζάμες αγκαλίτσα για να ζεσταθείτε. Πραγματοποιείται αφαιρώντας τα απολύτως απαραίτητα, από τη μέση και κάτω.

69 σκεπαστό

Λίγο η κουβερτούλα, λίγο το χουχούλιασμα και η στάση 69, μία από τις πιο άβολες του πλανήτη μοιάζει δελεαστική. Γιατί; γιατί κάτω από το σκέπασμα νιώθετε λιγότερο ευάλωτοι να στηθείτε ο ένας πάνω κι ανάποδα από τον άλλο. Στο 69 το μόνο που δεν θα σκέφτεσαι είναι το κρύο.