SEX

3 ερωτικές στάσεις ιδανικές για μικρά μεγέθη

Ψέματα δεν θα σου πω, ούτε θα σου το παίξω υπεράνω. Το μέγεθος παίζει ρόλο στο σεξ. Τόσο για εσένα (φέρνει ευχαρίστηση) όσο και για εκείνον (γεννάει αυτοπεποίθηση). Αλλά αν ισχύει κάτι σαν κανόνας, περισσότερο κι από το ότι ένα πέος από 17 εκατοστά και πάνω (σε στύση) θεωρείται ένα αντικειμενικά μεγάλο πέος, αυτό είναι πως τίποτα δεν τελειώνει στο μέγεθος.

Εμείς (οι γυναίκες) ενδιαφερόμαστε περισσότερο για άλλα ζητήματα και αντλούμε ικανοποίηση κυρίως από τον τρόπο που ένας άντρας συμπεριφέρεται. Όπως και από το τι ακριβώς κάνει με αυτό που έχει ανάμεσα στα πόδια του. Το να κάνει σεξ με εγωκεντρικό τρόπο, όσο “προικισμένος” κι αν είναι, δεν αποτελεί στόχο. Άσε που η υπερβολή πονάει καμιά φορά. Επίσης, τι να το κάνεις το πινέλο αν δεν έχεις ταλέντο στη ζωγραφική;

Και πού καταλήγουμε λοιπόν; Στο ότι αν ο ερωτικός σου παρτενέρ ή ο σύντροφός σου δεν διαθέτει ιδανικά “προσόντα” (δηλαδή μέγεθος κάτω από το μέσο όρο) αλλά είναι φιλότιμος, έχει πάθος και ταιριάζετε ερωτικά, το default του θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Άσε που με τις παρακάτω στάσεις, με τις οποίες επιτυγχάνεται η απόλυτη διείσδυση, το μικρό πέος είναι το ιδανικό ώστε να το χαρείς και με το παραπάνω (#διπλής).

Εσύ από πάνω

Η πιο αγαπημένη γυναικεία στάση, σου δίνει τον έλεγχο των κινήσεων, για τις περισσότερες εκεί έξω είναι συνώνυμη του basic οργασμού, την ξέρεις, την εμπιστεύεσαι. Ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί η κλειτορίδα σου, έρχεται σε πλήρη τριβή με το ηβικό οστό του, γεγονός το οποίο είναι σχεδόν συνώνυμο με το γυναικείο οργασμό.

Κλασικό Doggy

Βαθιά διείσδυση, τα χέρια του ελεύθερα ώστε να σ’ αγγίξουν όπου σας κάνει κέφι. Στο doggy όλα δείχνουν μεγαλύτερα.

Παραλλαγμένο ιεραποστολικό

Εσύ ξαπλωμένη μπρούμυτα, τα πόδια σου στους ώμους του, η λεκάνη σου ανασηκωμένη και η διείσδυση φτάνει σε άλλο επίπεδο.

Και κάπως έτσι η αδυναμία γίνεται δύναμη.