SEX

Οι 5 λόγοι που οδηγούν σε αμήχανο σεξ

Η στιγμή που υπάρχει απόλυτη «χημεία» μεταξύ σας, το σεξ λειτουργεί απόλυτα και όλα πάνε «ρολόι». Υπάρχουν όμως και αυτές οι περιστάσεις, όπου κάτι θα πάει στραβά, η χημεία είναι off, θα συμβούν πράγματα απροσδόκητα ή απλά θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που βρέθηκες εκεί. Όλα αυτά είναι ανθρώπινα και δεν υπάρχει λόγος να σε αγχώνουν. Απλά αποδέξου ότι όλο και κάτι θα σου συμβεί, και οπλίσου με ψυχραιμία.

 

Έλλειψη διέγερσης

Αυτό δεν είναι μόνο ένα θέμα που έχουν οι άντρες. Ναι, η έλλειψη στύσης μπορεί να δημιουργήσει αμηχανία και πρακτικό πρόβλημα, αλλά το ίδιο ισχύει και για την υγρασία του κόλπου. Μπορεί να συμβεί. Ακόμα και στην περίπτωση που θες πολύ τον παρτενέρ σου, ίσως το μυαλό δεν μπορεί να συντονιστεί με τις ορμές σου. Ή απλώς το σώμα σου σε ενημερώνει ότι κάτι πάει λάθος, οπότε μην το παλεύεις.

Άγαρμπος παρτενέρ

Έλα παραδέξου το, σου έχει συμβεί. Δε δίνει ιδιαίτερη βάση στα προκαταρκτικά, κάνει περίεργες και απότομες κινήσεις που δεν μπορείς να ακολουθήσεις, δεν είναι σε θέση να «διαβάσει» τις ανάγκες σου και η ερωτική πράξη διαρκεί πολύ λιγότερο από ένα τραγούδι. Νιώθεις δηλαδή αμηχανία καθ’όλη τη διάρκεια και το υπομένεις.

Περίεργοι ήχοι

Ή θα λέμε αλήθειες ή δε θα λέμε. Μπορεί να έφαγες κεμπάπ και το στομάχι σου να κάνει σαν ορχήστρα ή μπορεί να ακουστούν «ατυχείς» ήχοι. Για να ξεπεραστούν εύκολα, χρειάζεται να έχεις χιούμορ ή μεγάλη οικειότητα ώστε να μην επιτρέψεις σε κάτι τέτοιο να χαλάσει την απόλαυση.

Διάβασε κι αυτό: Οι 5 κινήσεις που πρέπει να αποφύγεις στο σεξ (γιατί δεν αρέσουν σε κανέναν)

Άσχημη μυρωδιά

Δεν είναι απόλυτο ότι όλοι γοητευόμαστε ή ενοχλούμαστε από τις ίδιες μυρωδιές. Αλλά, όπως και να το κάνουμε, η κακή μυρωδιά καταστρέφει όλη την ερωτική διάθεση στο δευτερόλεπτο και είναι εξίσου αμήχανο με το να του πεις «μήπως να κάνεις ένα μπανάκι»; Αν δεν μπορεί να αντιληφθεί ο ίδιος το πρόβλημα, μήπως να το αφήσεις, να βρεις μία δικαιολογία και να φύγεις;

Η απομάκρυνση του οργασμού

Το ευχήθηκες, το οραματίστηκες και, αν μη τι άλλο, το προσπάθησες. Αλλά δεν το βλέπεις να συμβαίνει και όσο περισσότερο το σκέφτεσαι, τόσο πιο πολύ τον βλέπεις να απομακρύνεται. Και ό,τι και να λένε οι ειδικοί, σε αυτό το ταξίδι έχει σημασία ο προορισμός και όχι μόνο το ταξίδι. Διαφωνείς; Θυμήσου όλες τις φορές που βρέθηκες να κοιτάς με απορία το ταβάνι. Awkward.