SEX

Ποια στάση στο σεξ ταιριάζει σε κάθε ζώδιο

Γιατί το σεξ είναι πάνω από όλα στη ζωή. Θέλεις να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή με το ταίρι σου αλλά χρειάζεσαι και λίγη βοήθεια. Να δεις πού είναι ο Κρόνος και πότε είναι ανάδρομος ο Ερμής για να κορυφώσεις με πλήρη επιτυχία.

Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του ερωτικά χαρακτηριστικά και μία συγκεκριμένη στάση που το τρελαίνει και το στέλνει σε έβδομο ουρανό. Αν θέλεις να ακούσεις στα αυτιά σου τον Λευτέρη Πανταζή πρέπει να μελετήσεις τα άστρα. Το e-zwdia.gr μας έβαλε στο σωστό δρόμο.

Κριός

Ερωτικά χαρακτηριστικά: Η σχέση που έχετε με τον έρωτα και το σεξ ένας ευφάνταστος αστρολόγος θα μπορούσε να την παραλληλίσει με τη σχέση που έχει ο λαγός με το καρότο μιας και ευτυχία χωρίς σεξ για εσάς είναι καφές χωρίς ζάχαρη. Ο δρόμος προς την αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου ναι μεν περνάει από την κρεβατοκάμαρα αλλά κάνει και μία στάση στον εγκέφαλο.

Για σίγουρο οργασμό: Αντίστροφη καουμπόισσα. Κάθε θέση που σας επιτρέπει να ελέγχετε τη διείσδυση σας ταιριάζει καλύτερα.

Ταύρος

Ερωτικά χαρακτηριστικά: Δεν υποκρίνεστε ποτέ στον έρωτα δεν παίζετε ρόλους για εσάς ο έρωτας είναι εθνική οδός χωρίς διόδια και τρέχετε με πολλά χιλιόμετρα την ώρα όταν είστε ερωτευμένοι. Η ιδιοτροπία σας, σας κάνει ιδιαίτερα ποθητούς, ποτέ και κανείς δεν ξέρει τι έχετε στο κεφάλι σας κι αυτή η ανασφάλεια που κάνετε τους άλλους να νιώθουν δίπλα σας, σας καθιστά ερωτεύσιμους.

Για σίγουρο οργασμό: Ιεραποστολική. Είναι μια δοκιμασμένη κίνηση που σας δίνει τη δυνατότητα να κοιτάτε στα μάτια το ταίρι σας κατά τη διάρκεια.

Δίδυμοι

Ερωτικά χαρακτηριστικά: Με κυρίαρχο πλανήτη τον Ερμή στην πολύ δύσκολη ερώτηση του τι είναι αυτό που θέλετε η απάντηση είναι μόνο μία και φυσικά μονολεκτική. Επικοινωνία. Για εσάς η ερωτική απόδοση κάνει στάση στον εγκέφαλο και μετά περνάει σε όλα τα άλλα. Αν κάποιος σας κάνει σκηνή ζηλοτυπίας η πρώτη σας αντίδραση θα είναι να τον βγάλετε από τη ζωή σας, η δεύτερη αντίδρασή σας θα είναι να σβήσετε το κινητό του από το καρνέ σας.

Για σίγουρο οργασμό: Στα όρθια. Στον πάγκο της κουζίνας ή στην πλάτη του καναπέ.

Καρκίνος

Ερωτικά χαρακτηριστικά: Πολύ δοτικά άτομα κι αν βρεθείτε στα σωστά χέρια αυτό είναι και καλό. Αν όμως βρεθείτε στα λάθος χέρια και δεν το εκτιμήσει, τι κάνουμε τότε; Επειδή δεν πρόκειται να ξυπνήσετε μία μέρα και να αλλάξετε τον τρόπο που δίνεστε συναισθηματικά, πρέπει να έχετε το σωστό κριτήριο στο που δίνετε τι.

Για σίγουρο οργασμό: Καθισμένη καουμπόισσα. Έχετε τον έλεγχο ενώ παράλληλα νιώθετε και το ρομαντισμό της οπτικής επαφής.

Λέων

Ερωτικά χαρακτηριστικά: Εδώ έχουμε να κάνουμε με την προσωποποίηση της αυτοπεποίθησης, είστε τα άτομα που ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν και το σημαντικότερο είναι πως ξέρουν, πώς να το αποκτήσουν…Δε δέχεστε σε καμία περίπτωση να έχετε δίπλα σας κάτι λιγότερο από αυτό που θεωρείτε ότι σας αξίζει! Και καλά κάνετε, γιατί ποτέ και κανείς δεν μπορεί να σας πληγώσει ή να σας κοροϊδέψει.

Για σίγουρο οργασμό: Doggy Style. Με αυτό τον τρόπο ο σύντροφός σας έχει μια σαφή εικόνα σας κι εσείς μία πολύ δυνατή διείσδυση.

Παρθένος

Ερωτικά χαρακτηριστικά: Τα πάντα στην εντέλεια από το σπίτι σας μέχρι και τον εσωτερικό σας κόσμο, λάτρης των παραδόσεων αλλά και των ηθικών αξιών, ποτέ δεν παρεκκλίνουν από τα πιστεύω τους. Μια γυναίκα Παρθένος, θέλει όλα να είναι τακτοποιημένα, ακόμη και οι σκέψεις  στο μυαλό της. Σχεδόν ποτέ δεν παρασύρεται σε μια ερωτική σχέση αμφιβόλου μέλλοντος πρώτα θα περάσει η σκέψη από την καρδιά της κι αν αισθανθεί οικεία με την ιδέα τότε θα την επεξεργαστεί στο μυαλό της και πολύ αργότερα χρονικά θα την κάνει πράξη.

Για σίγουρο οργασμό: Πρόσωπο με πρόσωπο. Θέλετε να βλέπετε τα μάτια του και να καταλαβαίνετε αν το απολαμβάνει.

Ζυγός

Ερωτικά χαρακτηριστικά: Λάτρης του ωραίου, γυναίκα με γούστο και φινέτσα, στοιχεία που ακόμη και ο πιο δύσπιστος δε θα μπορούσε να αντισταθεί στη γοητεία που εκπέμπει μια γυναίκα Ζυγός. Απεχθάνεται τη φασαρία ,τους καυγάδες, τις εντάσεις, αναλύει με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις ή τι βήματα θα κάνει, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει αποφάσεις και να μένει στάσιμη. Ζώδιο του αέρα και γι’ αυτό, δε διστάζει να πλάσει γύρω της έναν όμορφο και ρομαντικό κόσμο, στον οποίο δεν επιτρέπει σε κανέναν να χαλάσει τα ροζ σύννεφά της.

Για σίγουρο οργασμό: Ψαλίδι. Σας αρέσει η περιπέτεια. Ξάπλωσε στο πλάι με το ένα πόδι στον αέρα και ζήτησε από τον παρτενέρ σου να ξαπλώσει στο πλάι μπροστά σου ώστε να μπορέσει να γλιστρήσει με τα πόδια του ανάμεσα στα δικά σου.

Σκορπιός

Ερωτικά χαρακτηριστικά: Ότι ζει μια γυναίκα Σκορπιός , το ζει στο ζενίθ του. Η λέξη λίγο από όλα, δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της. Τα συναισθήματά της ακραία και αυτά αγγίζουν πάντα την υπερβολή σε όλα, αγαπά ή μισεί, δεν κάνει ποτέ συμβιβασμούς. Επειδή σε μια σχέση θα τα δώσει όλα από την αρχή, αν κάνει κάποιος το λάθος και δεν είναι ξεκάθαρος μαζί της ή ακόμη χειρότερα την πληγώσει, τότε θα φροντίσει με κάθε τρόπο να κάνει το θύτη να μετανιώσει. Παθιάζεστε, αν ερωτευθείτε παράφορα, όμως θα φτάσετε σε σκηνές ζηλοτυπίας.

Για σίγουρο οργασμό: Οτιδήποτε. Δεν υπάρχει στάση που να μην αρέσει σε μία σκορπίνα.

Τοξότης

Ερωτικά χαρακτηριστικά: Αν σας έλεγε κάποιος τι προτιμάτε, έναν καλό γάμο και μια ευτυχισμένη οικογένεια ή μια βαλίτσα στο χέρι και να γυρίσετε όλο τον πλανήτη Γη, θα επιλέγατε το δεύτερο. Η αίσθηση της ελευθερίας θέλετε να υπάρχει πάντα στη ζωή σας κι αν κάποιος προσπαθήσει να σας τη στερήσει, δεν εξηγείτε τους λόγους, αλλά τρέπεστε σε φυγή. Δύσκολα μια Τοξοτίνα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας κι αν το κάνει, τότε θα έχει επιλέξει έναν άνδρα δυναμικό και πολυάσχολο που δε θα μπλέκεται στα πόδια της. 

Για σίγουρο οργασμό: Πόδια στους ώμους. Ξάπλωσε στην άκρη του κρεβατιού ενώ εκείνος στέκεται μπροστά σου. Βάλε τα πόδια σου πάνω στους ώμους του κι απόλαυσε σε μια πιο χαλαρή στάση.

Αιγόκερως

Ερωτικά χαρακτηριστικά: Ανήκει στο στοιχείο της γης, η γυναίκα Αιγόκερως πατά λοιπόν γερά στη Γη, ρεαλίστρια και κυνική, επιτυχημένη και δυναμική, δύσκολα θα αγαπήσει, θα ερωτευθεί και θα παρασυρθεί. Γι’ αυτό και όταν της συμβεί, θα χάσει τον εαυτό της. Πάνω από τον έρωτα θα βάλει με πολύ άνεση την καριέρα της. Για να αποσπάσει κάποιος το μυαλό της, θα πρέπει να είναι πιο δυναμικός και πιο επιτυχημένος από εκείνη. Η σεξουαλικότητά της περνά μέσα από το θαυμασμό της για το σύντροφό της κι αν δεν έχει να της πει κάτι, απλά εξαφανίζεται.

Για σίγουρο οργασμό: 69. Κάνετε στοματικό ο ένας στον άλλο ενώ βρίσκεστε και οι δύο ξαπλωμένοι στο πλάι.

Υδροχόος

Ερωτικά χαρακτηριστικά: Παράξενη και αντιφατική, άλλα ζητάτε και άλλα επιλέγετε στο τέλος, είναι σαν να έχετε δύο φωνές μέσα σας, η μία να σας λέει να πράξετε με τη λογική σας και η άλλη με την καρδιά σας. Η εσωτερική σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Ό, τι δεν μπορεί να σας χαριστεί και να σας δοθεί, εσείς το ποθείτε μέχρι να το κάνετε δικό σας. Συχνά η γυναίκα Υδροχόος θα έχει μια σχέση που θα απαρτίζεται από τη συντροφικότητα, αλλά στο μυαλό της θα ποθεί ένα άτομο που δεν θα μπορεί να έχει.

Για σίγουρο οργασμό: Γάτα. Είναι μια παραλλαγή της ιεραποστολικής στάσης μόνο που ο άνδρας στέκεται πιο ψηλά από ότι συνήθως έτσι ώστε οι ώμοι του και το κεφάλι του να απέχουν περισσότερο από το επίπεδο του κρεβατιού.

Ιχθύς

Ερωτικά χαρακτηριστικά: Άστατες ερωτικά ,αλλά όταν βρεθεί το κατάλληλο άτομο θα δώσουν και την ψυχή τους. Ευαίσθητες και επιρρεπείς, σε καταστάσεις που γνωρίζουν από πριν ότι θα πονέσουν. Περιποιητικές με κάθε σύντροφό τους, καλές μάνες και πιστές σύζυγοι. Μια γυναίκα Ιχθύς, μπορεί να κάνει μια σχέση ερωτική κι ας μην το επιθυμεί, έχει ανάγκη από επιβεβαίωση και αυτό γιατί νιώθει πολύ ανασφαλής με τον εαυτό της.

Για σίγουρο οργασμό: Κουτάλι. Ευκολία και επιτυχία. Εσείς με την πλάτη γυρισμένη και ο σύντροφός σας από πίσω να σας χαϊδεύει και να σας φιλάει.