SEX

Οι 3 σούπερ σέξι παραλλαγές της ιεραποστολικής στάσης

Το ιεραποστολικό είναι μία από τις δύο "φυσικές" στάσεις στο σεξ. Η άλλη είναι το αντίστροφο position που θέλει εσένα από πάνω. Συχνά σεξοθεραπευτές και ταπεινοί sex editors επαναλαμβάνουν να ξεκολλήσετε τα κορμιά σας από αυτή τη συνηθισμένη "πλακωματική" στασούλα και να δοκιμάσετε κάτι πιο πρωτότυπο, πιο διαφορετικό και περιπετειώδες. Για να μην ψάχνεστε τελευταία στιγμή, σου έχω εδώ 3 εξαιρετικές παραλλαγές.

Πόδια ψηλά κι όλα τα πιάνει

Εσύ καλή μου γυναίκα ξαπλωμένη δέχεσαι τον παρτενέρ από πάνω σου, ο οποίος ενώ έρχεται με τα γόνατα, πιάνει και φέρνει τα πόδια σου ψηλά και πάνω από τους ώμους του. Εναλλάσσεται με εκείνον να σκύβει πάνω σου και να συνεχίζει ό,τι κάνει.

Το πλαγιομετωπικό

Ο φανταστικός τίτλος τα λέει όλα φίλη μου. Εσύ ξαπλωμένη στο πλάι- πώς κάνεις στο στρώμα εκείνη την άσκηση που ανεβάζεις το πόδι ψηλά για ψαλιδάκια; ε αυτό στο περίπου- εκείνος έρχεται πιάνει το πάνω πόδι σου και το ακουμπάει δίπλα στη βουβωνική του χώρα. Ουσιαστικά κάθεται με λυγισμένα πόδια πάνω στο δικό σου κάτω πόδι. Στάση που τερματίζει σε διείσδυση και ταυτόχρονα επιτρέπει να σε χαϊδεύει όπου θέλει κι αγαπά.

Το σουηδικό

Το λέω έτσι γιατί η δική σου στάση σώματος είναι βγαλμένη από μια πολύ γνωστή άσκηση που κάνεις στο στρώμα (σουηδική γυμναστική άρα) όταν θες να σφίξεις γλουτούς. Μιλώ γι’ αυτήν που είσαι ξαπλωμένη ανάσκελα, ακουμπάς τον αυχένα στο έδαφος και κάνεις γέφυρα σηκώνοντας τη λεκάνη όσο πιο ψηλά μπορείς. Όχι, δεν θα σε βάλω να κάνεις δύσκολα ακροβατικά ώρα που είναι. Ακριβώς εκεί έρχεται ο παρτενέρ με λυγισμένα γόνατα και στηριγμένος στις πατούσες του για να φορτώσει τα πόδια σου γύρω από τη μέση του. Σε ξελαφρώνει και σε απογειώνει ταυτόχρονα. Καλή πτήση.