ΟΡΓΑΣΜΟΣ

12 τρόποι για να αυξήσεις τη σεξουαλική σου διάθεση

Pexels

Ας φτιάξουμε ένα σενάριο: πες ότι το αγόρι σου λείπει σε επαγγελματικό ταξίδι και έχετε να βρεθείτε μια εβδομάδα. Το πάθος είναι ολοζώντανο και τα κορμιά σας αναζητούν το ένα το άλλο, αλλά επειδή άνθρωπος είσαι, δεν μπορείς να ελέγξεις όλες τις παραμέτρους.

Δυστυχώς, τη μέρα άφιξής του, η ψυχολογία σου είναι καταρρακωμένη. Μια άσχημη μέρα στη δουλειά, η φίλη σου χωρίζει, η γιαγιά σου αρρώστησε. Πολλοί μπορεί να είναι οι λόγοι που θα σου ρίξουν λίγο το ηθικό και δε θα νιώθεις η θεάρα που είσαι, οπότε δε θα μπορείς να ανταποκριθείς και στο ερωτικό κάλεσμα του συντρόφου σου.

Τι να γίνει όμως που ενώ το κορμί θέλει, το μυαλό αρνείται να ακολουθήσει; Ιδού μερικές ιδέες για να ”διορθώσεις” τη διάθεσή σου πριν τον δεις και να μην του κάνεις κόνξες όταν επιχειρήσει να σε ρίξει στο κρεβάτι, αλλά να τον θες κι εσύ το ίδιο ψυχή και σώματι.

Άκου το πορνό που θες

Όλες ξέρουμε ότι το μυαλό μιας γυναίκας μπορεί να κάνει όλη τη δουλειά, ενώ αντίθετα το να δεις μια ερωτική ταινία, μπορεί να μη σε εξιτάρει και καθόλου. Αυτή σου την ιδιαιτερότητα σεβάστηκαν ορισμένοι δημιουργοί λογαριασμών στο Tumblr, όπως αυτό εδώ, οι οποίοι συγκεντρώνουν ηχητικό πορνό. Όλων των ειδών.

Άκου μουσική

Δηλαδή άκου την μουσική που πρέπει. Εμείς έχουμε έτοιμη μια λίστα για σεξ, αλλά και εκείνη που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πολύ σεξουαλική, βάζοντας δυνατά τα ηχεία και χορεύοντας μόνη σου αισθησιακά.

Φρόντισε τον εαυτό σου

Νιώσε θεά. Γίνε η βασίλισσα που πάντα ήθελες. Ετοίμασε ένα αφρόλουτρο, βάλε αρωματικά έλαια και το αγαπημένο σου άρωμα. Βγες σκουπίσου και άλειψε την κρέμα σώματος που αγόρασες. Φρόντισε το κορμί σου και μην αποσπάσαι από εξωτερικούς παράγοντες. Κάντο έστω για μισή ώρα.

Δες το Magic Mike

Έχουμε ξανασυζητήσει για το πόσο υπέροχα κακή είναι αυτή η ταινία. Είναι όμως ιδανική για να μπει στη λίστα με τα πράγματα που μπορούν να σε κάνουν να ”ανάψεις”. Channing Tatum να χορεύει γυμνός και ξερό ψωμί! Για να μην πω ότι είναι η τελευταία ταινία που παίζει ο πραγματικός, ”ατάλαντος” Matthew McConaughey που τόσο αγαπούσαμε.

Κάνε μια ”πιο προσωπική” αναζήτηση στο Tumblr

Είτε θα ψάξεις για ”french kisses” είτε για ”sex Gif’s”, μια αναζήτηση στο Tumblr, μπορεί να σε οδηγήσει σε σελίδες που θα σε βοηθήσουν ”να διορθώσεις” την αντι-ερωτική σου διάθεση.

Θυμήσου τις καλύτερες στιγμές σας στο κρεβάτι

Εκείνες που και μόνο που τις σκέφτεσαι, θες να τις ξαναζήσεις άμεσα. Αυτές οι σκέψεις θα κάνουν άμεσα τη δουλειά που θέλεις.

Μάθε τις ”γυναικείες” ερωτικές ταινίες

Για την ακρίβεια είναι οι ταινίες εκείνες που προσεγγίζουν με έναν πιο φεμινιστικό τρόπο το sex, όπως αυτές της Erika Lust. Η ματιά της επικεντρώνεται στο πώς η γυναίκα απολαμβάνει τη σεξουαλική πράξη και φυσικά έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δεις πορνό σκηνοθετημένο από μια γυναίκα η οποία έχει κερδίσει και βραβείο για τη δουλειά της αυτή, ενώ παράλληλα είναι και συγγραφέας και μητέρα.

Δες το ”Partition” της Beyonce

Αν δεν το έχεις δει ήδη, θα σε πληροφορήσω πως είναι σέξι. Πολύ πολύ σέξι. Γιατί δεν το έχεις δει ΑΚΟΜΑ;

Διάβασε ερωτικές ιστορίες

Θυμάσαι τα Love Letters του περιοδικού Free; Να ‘ταν κι άλλα. Μπορείς ευτυχώς να βρεις τέτοια αντίστοιχα δείγματα στο διαδίκτυο. Διάβασε τις – πιθανότατα πλασματικές – ερωτικές ιστορίες των ανθρώπων της διπλανής πόρτας και θα αποκτήσεις κι εσύ την ανάγκη να τις ζήσεις. Ή έστω κάτι κοντά σε αυτές. Τώρα μπορεί να σε βολεύει να διαβάσεις και τις ”50 αποχρώσεις του γκρι”, δεν ξέρω.

Χόρεψε γυμνή

και μόνη σου. Βάλε τη μουσική που θες και πριν ντυθείς απλά κλείσε τα φώτα, ανάψε μερικά κεράκια και αρωματικά sticks και χόρεψε. Μπορείς να το κάνεις και μπροστά στον καθρέφτη σου για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Μην ξεχάσεις να κλείσεις τις κουρτίνες, εκτός αν σε βοηθούν να είναι ανοιχτές.

Ετοίμασε το σενάριο

Φτιάξε την ιστορία στο μυαλό σου. Βάλε τα αγαπημένα σου (του) εσώρουχα και σκέψου τη στιγμή που θα τον δεις. Οργάνωσε το πώς θα τον υποδεχτείς, προετοίμασε τον χώρο, την ατμόσφαιρα και ό,τι έχεις σκεφτεί να οργανώσεις. Και μόνο η σκέψη ότι προετοιμάζεις το σπίτι για την άφιξη του αγοριού σου θα σε βάλει σε πολύ σέξι mood. Ή έτσι θα πρεπε.

Sexting

Ή αλλιώς σεξουαλικά μηνύματα. Στείλ’ τα σε αυτόν που πρέπει. Στην αρχή θα το κάνεις με λίγη παραπάνω προσπάθεια, αν δεν έχεις διάθεση, αλλά σύντομα οι απαντήσεις του – λογικά – θα σε κάνουν να νιώσεις διαφορετικά για το βράδυ που θα ακολουθήσει.