ΣΧΕΣΕΙΣ

Όταν η σχέση περνάει στο στάδιο του “μαζί”

Οι περισσότεροι θα σου πουν πως το καλύτερο διάστημα μίας σχέσης είναι η αρχή. Εκεί που νιώθεις πεταλούδες στο στομάχι, που ετοιμάζεσαι με τις ώρες πριν από κάθε σας συνάντηση, που χοροπηδάς μέσα σου (ενίοτε και έξω σου) σε κάθε του μήνυμα.

Δεν θα διαφωνήσω, αυτή η περίοδος είναι μαγική. Για μένα όμως, αν έπρεπε να ξεχωρίσω μία και μόνο περίοδο, αυτή θα ήταν στο αμέσως επόμενο στάδιο. Το στάδιο που πλέον αρχίζετε και λειτουργείτε ως ομάδα. Τι εννοώ; Από το πιο απλό:

Από πράγματα και συνθήκες που πρέπει να προγραμματίσετε, όπως το να μην περιμένετε να πάρετε τις άδειές σας για να δείτε αν ταιριάζουν μπας και πάτε κάπου ένα Σ/Κ μαζί, αλλά να επιδιώκετε να τις πάρετε ίδιες ημερομηνίες και να σχεδιάσετε μαζί το πρόγραμμα των διακοπών σας, μέχρι και απλά καθημερινά, όπως το να είναι αυτονόητο πως για κάθε σημαντικό που σου συμβαίνει, είτε καλό είτε κακό, αυτός θα είναι το πρώτο πρόσωπο που θα σκεφτείς να ενημερώσεις.

 

Αυτό φυσικά δεν είναι ένα βήμα που γίνεται συνειδητά, ούτε συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια σε ένα συγκεκριμένο χρονικό στάδιο, πχ στους τόσους μήνες. Συμβαίνει μεν φυσικά, αλλά έχει να κάνει με το πόσο έτοιμοι είστε για αυτό, ή πόσο σας το εμπνέει η μεταξύ σας κατάσταση.

Παρακολουθώντας το νέο διαφημιστικό κλιπ της μπίρας ΑΛΦΑ αντιλαμβανόμαστε ακριβώς αυτό: πως η κάθε σχέση είναι ένα ταξίδι στο οποίο διανύεις τα βήματα με τους δικούς ρυθμούς, άλλοτε με ορμή και άλλοτε πιο ήρεμα. Το σημαντικό είναι να αισθάνεσαι καλά με την κάθε σου απόφαση, αλλά και να μην φοβάσαι τι θα συμβεί αν για λίγο αφεθείς.

Αυτό άλλωστε μας λέει με συγκινητικό τρόπο και το αγαπημένο μας κλικ των ημερών της μπύρας ΑΛΦΑ, η οποία με συγκινητικό τρόπο μας δείχνει πώς το επόμενο βήμα είναι αυτό που θα γίνει μέσα στα σωστά πλαίσια για να οδηγήσει μια σχέση στο επόμενο στάδιο, –στην προκειμένη στο στάδιο του “μαζί”.

Όταν λοιπόν βρεθείς σε εκείνο το σημείο φρόντισε να το απολαύσεις, γιατί αυτό είναι ένα βήμα τόσο σημαντικό μοναδικό, όσο και η σχέση σας.