ΔΟΥΛΕΙΑ

6 κινήσεις που δείχνουν στην κολλητή σου πόσο την αγαπάς

Την γνώρισες την πρώτη μέρα του σχολείου, όταν ήρθε (με το ζόρι) κι έκατσε δίπλα σου στο θρανίο. Την γνώρισες στο Πανεπιστήμιο, αν και στην αρχή την κοιτούσες στραβά. Την γνώρισες στη δουλειά, γιατί καθόταν απέναντί σου και σας ένωσε το μίσος για τα ίδια άτομα στο γραφείο. Όποιο και αν ήταν το σημείο εκκίνησης στη σχέση σας, έγινε ένα από τα σημαντικότερα άτομα και δεν μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς εκείνη. Φρόντιζε να της το δείχνεις.

 

Delivery στο σπίτι ή τη δουλειά

Ξέρεις ήδη τον αγαπημένο της καφέ και φαγητό. Κάνε έκπληξη, ειδικά σε μέρες που δεν είναι καλά ψυχολογικά) και παράγγειλέ της το brownie που της φωτίζει τη μέρα για να το παραλάβει στο γραφείο (ή στο σπίτι).

Οργάνωσε road trip

Τόσο καιρό το συζητάτε αλλά όλο το αναβάλετε. Ένα Σαββατοκύριακο αρκεί για να πάρετε το αμάξι, να βρείτε ένα σχετικά κοντινό προορισμό και να φύγετε παρέα από την πόλη (και το άγχος της). Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι κοντά.

Κάντε μαραθώνιο ταινιών

Τι καλύτερο από το να δείτε παρέα αγαπημένες σας ταινίες, να παραγγείλετε φαγητό και να φτιάξετε κοκτέιλ στο σπίτι; Αφορμή να κάνετε catch up στα κουτσομπολιά κι ας μη δείτε τις ταινίες ολόκληρες. Χαλάλι!

Δες κι αυτό: οι 5 ταινίες που πρέπει να δεις με την κολλητή σου

Δώσε της μία αγκαλιά

Σου φαίνεται απλό και χαζό, αλλά κάτι τέτοια είναι που μπορούν αν φτιάξουν πραγματικά τη μέρα των ανθρώπων που αγαπάμε. Αν δεν την έχεις συνηθίσεις κιόλας σε χειρονομίες αγάπης, θα μετρήσει διπλά.

Υπερασπίσου την. Πάντα

Ας υποθέσουμε ότι έρχεται να σου παραπονεθεί για το σύντροφό της και είναι προφανές ότι έχει άδικο. Μην της το επισημάνεις. Όχι εκείνη τη στιγμή τουλάχιστον. Αυτό που έχει ανάγκη, είναι να τα πει στην κολλητή της να ξεθυμάνει και να μη νιώσει ότι είναι τρελή (κι ας είναι).

Sisters over misters

Ναι, ερωτεύτηκες και είσαι σε μία χαρούμενη σχέση. Ή συνέβη σε εκείνη. Αυτό δε σημαίνει ότι θα ξεχάσεις τη σημασία της παρουσίας της στη ζωή σου. Ο έρωτας έρχεται και φεύγει, αλλά η κολλητή σου θα είναι εκεί γιατί σε ξέρει καλύτερα από τον εαυτό σου. Φρόντισε τη σχέση σας και μην της δείχνεις ότι το αγόρι σου είναι πάνω από όλα και ότι υπολογίζεις μόνο τη δική του άποψη σε σοβαρά θέματα. Μην κάνεις αυτά που κοροϊδεύεις.