ΖΕΥΓΑΡΙΑ

3 στόχοι που πρέπει να έχεις για να αποκτήσεις μια υγιή σχέση

Ένα γρήγορο google search (ή μάλλον στο tumblr) αρκεί για να σου αποκαλύψει διάφορα meme με τον τίτλο 'Relationship Goals', τα οποία αναδημοσιεύουμε σχολιάζοντας πόσο πολύ θα θέλαμε να ζήσουμε την εκάστοτε κατάσταση που περιγράφουν.

Και αν βαριέσαι να ψάξεις για αυτά τα meme, κάνε μια γύρα στο Instagram και δες τις φωτογραφίες των φίλων ή/ και αγνώστων που έχεις που φωτογραφίζουν τις αγαπησιάρικες στιγμές τους με το άλλο τους μισό. Αυτές οι φωτογραφίες, όσο και να μην το θέλεις, σου δημιουργούν προσδοκίες και νιώθεις την ανάγκη να βρεις κάποιον για να κάνεις ακριβώς το ίδιο. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι απαραίτητα αποτέλεσμα ζήλιας ωστόσο δημιουργεί πλασματικές προσδοκίες.

Υπάρχουν όμως κάποιοι στόχοι που αξίζει να έχεις ώστε να αποκτήσεις μια υγιή σχέση. Ποιοι είναι αυτοί;

#RelationshipGoal 1: Να είσαι με κάποιον που σε κάνει καλύτερη

Το έχουμε πει πολλές φορές, ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου πρέπει να βγάζει τον καλύτερό σου εαυτό και να σε παρακινεί να εξελιχθείς και να γίνεις ακόμα καλύτερη εκδοχή αυτού, όχι να σε καταπιέζει να γίνεις κάτι άλλο.

#RelationshipGoal 2: Να είσαι με κάποιον που σε καταλαβαίνει και σε κάνει να νιώθεις ασφαλής

Γιατί αν δεν νιώθεις άνετα και ασφαλής με τον άνθρωπό σου με ποιον θα νιώθεις;

#RelationshipGoal 3: Να είσαι με κάποιον που θα νιώθεις άνετα και κοντά σου

Οι περισσότερες φωτογραφίες που κυκλοφορούν με το hashtag relationship goals αφορούν πολύ προσωπικές στιγμές των ζευγαριών. Δεν λέω καλοδεχούμενες και αυτές αλλά εκτός από το σεξ, τα πρωινά στο κρεβάτι και τα υπέροχα δείπνα σημασία έχει να νιώθεις ο εαυτός σου μπροστά στον άλλον και ότι είστε συνδεδεμένοι όχι μόνο σε σωματικό επίπεδο αλλά και ψυχικό.