LIFE

Τρυφερές φωτογραφίες: Γάτες, οι καλύτερες φίλες των παιδιών

Η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων πρωτογιορτάστηκε το 1931 σ' ένα συνέδριο περιβαλλοντιστών στη Φλωρεντία, ως ένας τρόπος για την ευαισθητοποίηση κοινού και ειδικών για τα υπό εξαφάνιση ζώα. Από τότε, η γιορτή διευρύνθηκε και περιλαμβάνει όλα τα είδη του ζωικού βασιλείου.

Η 4η Οκτωβρίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, επειδη συμπίπτει με τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης, που έχει αναγορευτεί από την Καθολική Εκκλησία ως προστάτης των ζώων και του περιβάλλοντος.

Μετά τα ενημερωτικά (πρέπει να τα ξέρουμε κι αυτά) ας μιλήσουμε για τα δικά μας, για αυτές τις φωτογραφίες που μας ξετρελαίνουν. Στο Βoredpanda.com βρήκαμε τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με πρωταγωνιστές γάτες και γλυκά παιδάκια.

Οι γάτες δεν δίνονται εύκολα. Είναι καχύποπτες και δε θέλουν και πολλά πολλά. Αν όμως τις κατακτήσεις και σε συμπαθήσουν είναι για πάντα μαζί σου. Επιζητούν τα χάδια σου, θέλουν την προσοχή σου, τρίβονται στα πόδια σου.

Τα παιδιά ενθουσιάζονται με το απαλό τους τρίχωμα και είναι κολλημένα πάνω τους. Η σχέση που αναπτύσσουν είναι μοναδική και το αποτέλεσμα της αγάπης τους συγκινητικό.

Πόση γλύκα!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Βoredpanda.com