LIFE

Ακυρώνεται το Rockwave Festival

Για πρώτη φορα, από το 1996, δε θα πραγματοποιηθεί το πιο γνωστό ελληνικό φεστιβάλ της Μαλακάσας. Αν και το φοβόμασταν, λόγω αλλαγής της εταιρίας διοργάνωσης, ξέραμε ότι θα γίνει τουλάχιστον μία συναυλία, από την LP και τον Kavinsky, στις 22 Ιουνίου.

Η εταιρία DiDi Music, το όνομα της οποίας ήταν συνυφασμένο με το Rockwave από την αρχή του, αποφάσισε να «ξεκουραστεί», σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, και προχώρησε στην ίδρυση μίας νέας εταιρίας, με το όνομα High Priority Promotions, αποτελείται από την ομάδα της DiDi Music και δημιούργησε ένα νέο φεστιβάλ, το Athens Rocks.

Αυτό σήμαινε ότι ήταν άγνωστη η τύχη του Rockwave, τουλάχιστον με τον τρόπο που το ξέραμε μέχρι σήμερα. Τελικά, την Παρασκευή 7 Ιουνίου, η επίσημη σελίδα του Rockwave Festival στο Facebook εξέδωσε ανακοίνωση για την ακύρωση της συναυλίας και για τον τρόπο εξαργύρωσης των αγορασμένων εισιτηρίων.

Δες κι αυτό: MAD Video Music Awards – Η λίστα με τις υποψηφιότητες

«Oι προγραμματισμένες εμφανίσεις στις 22 Ιουνίου στο Terra Vibe στο πλαίσιο του Rockwave ματαιώνονται. Οι κάτοχοι εισιτηρίων παρακαλούνται να ανατρέξουν στις παρακάτω οδηγίες: Στους αγοραστές εισιτηρίων μέσω viva.gr και hunteragency.gr θα γίνει επιστροφή χρημάτων στο λογαριασμό τους. Όσοι προμηθεύτηκαν τα εισιτήριά τους από το φυσικό κατάστημα Ηunter Agency, παρακαλούνται να προσκομίσουν το εισιτήριο τους προς εξαργύρωση».

Αυτό που ήδη ακούγεται έντονα είναι ότι το Rockwave θα επιστρέψει το 2020, γιατί τότε θα γιορτάσει τα 25 χρόνια του και προετοιμάζει αρκετά και μεγάλα ονόματα. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει και πραγματικότητα.