WATCHLIST

Τα κορίτσια του LadyLike έζησαν τον πυρετό των Όσκαρ

Η ιδέα για το live blog με αφορμή την απονομή των Βραβείων Όσκαρ έπεσε στην τραπεζαρία του Small8 cafe, όπου πηγαίνουμε κάθε Τρίτη (λέγοντας ότι κάνουμε meeting).  Εκείνη την Τρίτη συγκεκριμένα χιόνιζε. Δεν ξέρουμε γιατί τη θυμόμαστε αυτή τη λεπτομέρεια, αλλά ίσως οι καιρικές συνθήκες να έπαιξαν το δικό τους ρόλο στη γέννεση της ιδέας. Μπορεί.

“Να μαζευτούμε όλες μαζί, να δούμε τα Όσκαρ, να σχολιάσουμε το κόκκινο χαλί, τους νικήτες, και όσα τελοσπάντων γίνουν αυτή τη βραδιά”, είπε η Μάριον. “Ναι, ναι να φορέσουμε και ωραία ρούχα, να βαφτούμε και να χτενιστούμε και να το ζήσουμε”, είπε η Έφη. “Είμαστε για τα πανηγύρια”, είπε η Νίκη. “Πολύ ωραία, θα ταιριάζει και με την Κυριακή της Αποκριάς”, είπε η Δημά (τη Δέσποινα τη φωνάζουμε με το επώνυμο, γιατί έχει και ένα κύρος).

Μετά από αυτή την τρομερή συνάντηση, τα τηλέφωνα πήραν φωτιά. Η Έφη Καρύδη (το κορίτσι που μας μαθαίνει να ντυνόμαστε σωστά εδώ στο LadyLike) έκανε τα τηλέφωνά της στους σωστόυς ανθρώπους. 

“O Απόστολος Μητρόπουλος θα ντύσει τη Νίκη Χάγια, ο Δημήτρης Πέτρου τη Μαριέτα Χριστοπούλου, η Λένα Κατσανίδου τη Δέσποινα Δημά, οι Mi-Ro την Ιωάννα Μαμάη, η Lila Nova τη Ναταλί ΣαΪτάκη, ο Melis by Laskos εμένα (την Έφη, δηλαδή) και Celebrity Skin για τη Μάριον Πάλιουρα”. Κοσμήματα από τα Αccessorize, φυσικά.

Για το “χτίσιμο” τους μεγαλείου μας (μπογιάτισμα, μπικουτί και τα λοιπά) έβαλαν τα μαγικά τους χέρια η make-up artist Χριστίνα Μίχα και ο hair stylist  Νίκος Μπίμπας, οι οποίοι δούλεψαν ακόμα και στο σκοτάδι (γιατί κάποια στιγμή έπεσε η ασφάλεια – ελπίζουμε να μην έφταιγε το πιστολάκι – αυτό κάνε σαν να μην το διάβασες).

Και φυσικά πού πας να κάνεις live blog χωρίς δύο βασικά πράγματα. Αγόρια και πίτσες. Μαζί μας, λοιπόν, ήταν τα αγόρια του Oneman (και τι αγόρια – από τα καλά, τα μόρτικα, που βλέπουν και ταινίες και ξέρουν να σχολιάσουν και το κόκκινο χαλί εκτός από τη σκηνοθεσία στο Birdman) και οι πίτσες Dominos. Αλκοόλ δεν είχαμε, γιατί θέλαμε να κρατήσουμε και τη φόρμα μας (μην γελάς…σε βλέπω).

Και τώρα ήρθε η ώρα να δεις ολόκληρο το backstage της προετοιμασίας μας, αλλά και του live blog, που μας έκανε να ξενυχτήσουμε, να δακρύσουμε (α ρε Patricia ωραία τα είπες!), να χειροκροτήσουμε και να δουλέψουμε, βρε αδερφέ, σαν κυρίες.

Πίσω από τον φακό βρισκόταν η δαιμόνια φωτογράφος Δανάη Ίσαρη.

Τα φορέματα

Lena Katsanidou, Mi-Ro, Dimitris Petrou, Apostolos Mitropoulos

 Lila Nova, Konstantinos Melis by Laskos, Celebrity Skin

Η ανοδόμηση

 

Μαμά, μαμά κοίτα. Χωρίς φώτα

Περνάμε ωραία και αυτό βγαίνει προς τα έξω

 

 

Το κόκκινο χαλί

 

 Η Μαριέτα με Dimitris Petrou και η Έφη με Konstantinos Melis by Laskos

 H Δέσποινα με Lena Katsanidou και η Μάριον με Celebrity Skin

 H Νίκη με Apostolos Mitropoulos και η Ναταλί με Lila Nova

 

 

Οι οικογενειακές

 Τα κορίτσια του LadyLike μαζί με τη Χριστίνα Μίχα και τον Νίκο Μπίμπα

 Οι σκληροί άντρες του Oneman ήταν στο πλευρό μας

 Και η χαρά είναι ολοφάνερη

Στο Newsroom

Άσε την πίτσα και δες τι φοράει η JLo

 Μαζί μας και ο Μάνος Χωριανόπουλος (το αγόρι στα αριστερά) από το News247

 

 Ώπα παιδιά, όλοι θα πάρετε Dominos