LIFE

Μισείς κάποιον; Στείλε σκ@τ@ ή χρυσόσκονη

Η εκδίκηση απασχολεί τα ανά τον κόσμο start ups, όπως φαίνεται τους τελευταίους μήνες. Δύο εγχειρήματα, ειδικά, έχουν γίνει παγκοσμίως γνωστά χάρη στην πρωτοτυπία τους και δε θα μπορούσαμε να μη σου μιλήσουμε γι' αυτά.

Όχι, δεν είμαστε υπέρ της εκδίκησης, αλλά άμα είσαι εσύ δε μπορούμε να το παραγνωρίσουμε. Θες λοιπόν να στείλεις πακέτο σε κάποιον που μισείς πολύ αλλά δεν έχεις τον τρόπο; Εδώ είσαι.

Στείλε… σκ@τ@

Η Shitexpress είναι ένα κλικ μακρυά από εσένα που έχεις μέσα σου οργή και θες κάπως να αντιδράσεις σε αυτόν που σε χώρισε, σε εκείνη που δε σου φέρθηκε καλά ή τέλωσπάντων σε όποιον σου έκανε τη ζωή πατίνι.

 

Αναλαμβάνει με 12,95 ευρώ να στείλει ένα βρομερό πακέτο στην πόρτα του ατόμου που θα υποδείξεις. Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή. Δίνεις διεύθυνση που θες να καταφθάσει, διαλέγεις πακέτο και γράφεις το από καρδιάς μήνυμα σου στον παραλήπτη. Πληρώνεις ανώνυμα με Bitcoin. Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, προς το παρόν διαθέσιμα είναι μόνο οργανικά περιττώματα αλόγου.

Στείλε glitter

Μπορεί να ακούγεται πιο light από την παραπάνω υπηρεσία, αλλά αν το σκεφτείς λίγο καλύτερα είναι εφιαλτικό να ανοίγεις ένα πακέτο χρυσόσκονης χωρίς να έχεις ιδέα. Μπορεί να σε εκνευρίσει και να μη φεύγει από το σημείο που έπεσε, για μέρες. Πολλές μέρες.

H ShipYourEnemiesGlitter στέλνει πακέτο glitter σε ένα άτομο που μισείς, με περίπου 8,50 ευρώ. Είναι νέα υπηρεσία και γι’ αυτό προς το παρόν δηλώνει ότι δεν έχει απόθεμα, όμως μπορείς να μπεις σε λίγο καιρό και να παραγγείλλεις το πακετάκι σου.

Και σε αυτή την περίπτωση, γράφεις τη διεύθυνση, ένα σημείωμα και πληρώνεις με Paypal.

Εύκολα, απλά, εκδίκηση. Δυστυχώς για εσένα που έχεις τέτοιες ορέξεις, δε γίνεται να έχεις και σε live streaming έστω videο την αντίδραση του παραλήπτη, αλλά ποτέ δε ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον.

Η… καλή λάμψη στο Ladylike:

Ροζ χρυσή δερμάτινη τσάντα

Χρωμοπαγίδα: Το ασημί χρώμα ήρθε για να λάμψεις