CHOCOLATE FESTIVAL

Η Madame Ginger στο Chocolate Festival και 3 προτάσεις της για το πού θα φας τα πιο τέλεια σοκολατένια γλυκά

Αν αναρωτιέσαι ακόμα πού θα πας αυτό το Σαββατοκύριακο, σου έχω την απάντηση και η επιλογή δεν είναι μόνο μία. Αν είσαι chocoholic, αν προτιμάς να φας το γλυκό από το κυρίως γεύμα και αν ονειρεύεσαι την Κυριακή για να βουτήξεις στη σοκολάτα ή την κρέμα πατισερί, η Madame Ginger σε περιμένει στο Chocolate Festival, στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ, στο Γκάζι, με το Brownie House της.

 

Πρόκειται για ένα pop-up bake shop, με brownies σε τρεις διαφορετικές εκδοχές για να μην ξέρεις τι να διαλέξεις (ή για να φας και από τα 3). Τριπλή σοκολάτα, κρεμώδες φυστικοβούτυρο και κομμάτια τραγανής KitKat. Το Σάββατο και την Κυριακή, από τις 2 έως τις 3, η Madame Ginger θα σου φτιάξει live πανεύκολα και πεντανόστιμα γλυκά, με κάποιες επιλογές να είναι vegan, σε cooking sessions στον ανοιχτό χώρο του φεστιβάλ. Στο Brownie House θα δοκιμάσεις γλυκές γεύσεις αλλά θα βρεις και τις Food Me Hard tote bags και t-shirts σε μαύρο χρώμα, ώστε να έχεις μία ολοκληρωμένη foodie εμπειρία.

Δες κι αυτό: Τα 3 καλύτερα σαντουιτσάδικα της Αθήνας θα σε κάνουν να επιστρέφεις ξανά και ξανά

To festival, όπως και το pop-up bake shop της Madame Ginger, θα σε περιμένει Παρασκευή 18/10 μέχρι τις 23:00, και το Σαββατοκύριακο από τις 11 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ. Η είσοδος ανέρχεται στα 3 ευρώ ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για παιδιά κάτω των 5 ετών.

Τα 3 αγαπημένα (σοκολατο)γλυκατζίδικα της Madame Ginger στην Αθήνα

I Cake You (Θεμιστοκλέους 42)

Το μικρό και very cute μαγαζάκι των Εξαρχείων ξεφουρνίζει κάθε μέρα υπέροχα γλυκά, με σταθερές αξίες αλλά και επιλογές που εναλλάσσονται ανάλογα με το ποια μέρα θα πας. Η Madame Ginger σε στέλνει πακέτο για να δοκιμάσεις οπωσδήποτε το salted caramel cheesecake και τα αμερικάνικα soft cookies.

Petite Fleur (Αμύντα 1)

To μαγαζί γαλλικού τύπου βρίσκεται στο Χαλάνδρι, στην Κηφισιά, στο Παγκράτι, στο Κολωνάκι, στην Κέρκυρα και στο Βόλο και εκεί θα πάθεις overdose σοκολάτας. Θα πιεις ζεστή σοκολάτα που είναι σωστά φτιαγμένη και σε πολλές γεύσεις. Συνόδευσέ την με τάρτα σοκολάτας που έχει βουτυρένια τραγανή γεύση και ζεσταίνει την καρδιά σου.

Mon chou (Ευτυχίδου 24)

Θα φας το σου (σου) σε ένα από τα πιο όμορφα μαγαζάκια του Παγκρατίου από αυθεντικές πρώτες ύλες και όλα δημιουργούνται εκεί από το μηδέν. «Μοσχοβολάει το Παγκράτι με αυτό το προφιτερόλ» μου είπε η Madame Ginger και σκέφτομαι ήδη αν προβαίνω να κάνω μία επίσκεψη σήμερα.