DIY

Οι πιο ωραίες βαμμένες πόρτες του κόσμου

Ας κάνουμε τις πόλεις μας ομορφότερες ξεκινώντας από τις πόρτες. Επιτέλους όλοι αποφάσισαν να κάνουν μία μυστική άτυπη συμφωνία και να κάνουν τις πόλεις του κόσμου ομορφότερες.

Δεν είναι κάτι ακριβώς καινούργιο αλλά πλέον γίνεται μαζικά και μας βρίσκει σύμφωνες 100%. Το πιο βαρετό πράγμα στον κόσμο σίγουρα έχει μία λευκή πόρτα που οδηγεί στο εσωτερικό του.

Βάλτε χρώμα στη ζωή σας, στο σπίτι σας, στα ρούχα σας, στα παπούτσια σας ακόμα και στις πόρτες σας. Φτιάξτε την είσοδο του σπιτιού σας ώστε να παραπέμπει σε κάτι μαγικό, να προδιαθέτει αυτόν που θα μπει και να κάνει τη διαφορά.

Ακόμα κι αν δεν οδηγεί πουθενά αν είναι περιποιημένη σε κάνει να κοντοσταθείς, να την κοιτάξεις, να την θαυμάσεις και να την φωτογραφίσεις για να μείνει για πάντα στη μνήμη σου. Κάπου μπορεί να χρειαστεί.

Η μετεξέλιξη του graffiti θέλει μία πόρτα σε ρόλο καμβά και μπόλικη έμπνευση για να δημιουργηθεί ένα αληθινό έργο τέχνης.

Οι παραστάσεις περιλαμβάνουν τα πάντα. Από γοργόνες και νησιά μέχρι γάτες και αφηρημένα σχέδια. Ακόμα και οι μονόχρωμες έχουν τον χαρακτήρα τους. Για θυμήσου τις μπλε πόρτες των νησιών μας. Μαγεία.

Την επόμενη φορά που θα κάνετε περίπατο με τα πόδια να έχετε μάτια ανοιχτά. Μία μαγική πόρτα θα βρίσκεται πάντα στο δρόμο σας.

Έμπνευση, μεγάλη έμπνευση

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η επιλογή μου από τα Κουφονήσια

Στο boredpanda.org βρήκαμε ωραία σχέδια, αλλά περιμένουμε και τις δικές σας για να αποφασίσουμε.

Δείτε κι άλλες στο φωτογραφικό portal dpgr.gr

Στείλτε μας τις δικές σας φωτογραφίες στο Facebook του Ladylike.gr και στο Twitter με #LadyLikeDoors.