Πόσο συχνά πρέπει (στην πραγματικότητα) να αλλάζεις τα σεντόνια;

Κάθε πότε πρέπει να βάζεις καινούργια σεντόνια στο κρεβάτι σου;

Έναν καλό ύπνο θέλεις να κάνεις και αμέσως θα φτιάξουν όλα. Θέλεις να ξαπλώσεις στο μαλακό σου στρώμα, να τυλιχτείς με τα μυρωδάτα σου σεντόνια, να αλλάξεις πέντε θέσεις μέχρι να βρεις την ιδανική, να τεντωθείς, να πάρεις το μαξιλάρι αγκαλιά και να βυθιστείς μέχρι να χτυπήσει το ξυπνητήρι. Έχεις αναρωτηθεί κάθε πότε πρέπει να βάζεις στο πλυντήριο τα σεντόνια για να παραμένουν μυρωδάτα;

Διάβασε ακόμα: Τα 6 πιο βρώμικα πράγματα στο σπίτι σου (και πώς να τα καθαρίσεις)

Ίσως είναι μία από τις δουλειές του σπιτιού που αμελείς γιατί θεωρείς πως δεν είναι και τόσο αναγκαία. «Κάνω μπάνιο κάθε βράδυ και δεν πέφτω στο κρεβάτι με τα ρούχα της ημέρας». Κι όμως αυτό δεν αρκεί.

Ιδρώτας, νεκρά κύτταρα και σκόνη είναι κάποια από τα στοιχεία που βρίσκονται στο κρεβάτι σου μαζί με το κορμί σου. Καλό θα είναι να μπεις σε πρόγραμμα και να τα αλλάζεις πιο τακτικά.

Οι ειδικοί μελέτησαν και είδαν στα μικροσκόπια όλους τους οργανισμούς που κατοικούν μέσα στα σεντόνια που μυρίζει ακόμα η δικιά του ανδρική κολόνια.

Κάθε εβδομάδα πρέπει να βάζεις τα σεντόνια σου για πλύσιμο και να τα αντικαθιστάς με καινούργια. Μία δοκιμή θα σε βοηθήσει να δεις τη διαφορά. Μην περάσει μήνας πάλι.

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ