Φενγκ Σούι στην κουζίνα: Οι 4 βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις

Βάλε το Φενγκ Σούι στο σπίτι σου. Κάνε αρχή με την κουζίνα σου.

Θέλεις να βάλεις το Φενγκ Σούι στο σπίτι σου αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις και ποιες αλλαγές να κάνεις; Η κουζίνα είναι ένα καλό ξεκίνημα και μάλιστα όσα θα χρειαστεί να κάνεις είναι πολύ εύκολα και καθόλου κοστοβόρα.

Φούρνος

Ο φούρνος είναι το πιο «πολύτιμο» αντικείμενο της κουζίνας σου σύμφωνα με το Φενγκ Σούι γι' αυτό και θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις ως τέτοιο. Οι φούρνοι φέρνουν καλή τύχη και προσελκύουν την αφθονία. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να είναι πάντα καθαρός.

Τραπέζι κουζίνας

Καθαρό πρέπει να είναι και το τραπέζι της κουζίνας. Πέρα από αυτό, όμως, θα πρέπει να είναι και τακτοποιημένο χωρίς πάνω να βρίσκονται περιττά αντικείμενα. Την ακαταστασία δεν τη θέλουμε γιατί διώχνει μακριά την καλή τύχη.

Σπασμένα αντικείμενα

Τα σπασμένα αντικείμενα πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα γιατί σύμφωνα με το Φενγκ Σούι δείχνουν πως κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου. Κούπες, ποτήρια και πιάτα ραγισμένα καλό θα ήταν να πουν «αντίο».

Φυτά

Τα φυτά είναι απαραίτητα. Η γη είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του Φενγκ Σούι και τα φυτά την αντιπροσωπεύουν. Μία γλάστρα κοντά στο παράθυρο ή ένα μπουκέτο λουλούδια στο τραπέζι είναι μία πολύ καλή ιδέα.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ